Lounais-Häme

Kontinen ja Peers kukistivat vastustajansa Toronton Masters-turnauksen välierässä - finaali pelataan sunnuntai-iltana

Cincinnati
12.08.2018, 09:21

Urheilu-uutiset

Henri Kontinen ja John Peers ovat edenneet tenniksen Toronton Masters-turnauksen nelinpelin loppuotteluun.
Välierässä he voittivatkaksikon Nikola Mektic/Alexander Peya 7-6 (7-2), 4-6, 12-10.
– Olen iloinen, että selvitimme ensimmäisen erän ja pelasimme hyvän tie breakin. Toisessa erässä meillä oli hyviä mahdollisuuksia murtoon, mutta emme onnistuneet siinä ja he onnistuivat. Tie break (kymmeneen pisteeseen) on aina hankala, se menee nopeasti, Kontinen kommentoi ottelun kulkua.
Kontinen ja Peers eivät ole esittäneet tänä vuonna parastaan. Esimerkiksi Wimbledonissa ja Washingtonin ATP-turnauksessa kaksikon tie tyssäsi heti avauskierrokselle.
– Pelaamme vuodessa noin 20-25 turnausta. Siihen sisältyy aina myös huonoja viikkoja. Vuosi ei kuitenkaan tähän mennessä ole ollut sellainen, kuin olisimme toivoneet. Paikoitellen olemme kuitenkin pelanneet todella hyvää tennistä, ja toivottavasti sitä nähdään myös vuoden toisella puoliskolla, Kontinen jatkoi.
Sunnuntai-iltana Suomen aikaa alkavassa finaalissa suomalais-australialainen pari kohtaa eteläafrikkalaisen Raven Klaasenin ja uusiseelantilaisen Michael Venuksen, jotka nähtiin muun muassa Wimbledonin nelinpelin loppuottelussa.
– En ole varma, olemmeko pelanneet heitä vastaan parina, mutta erikseen olemme pelanneet heitä vastaan useaan otteeseen, joten tiedämme, miten he pelaavat. He ovat yksi kuumimmista pareista tällä hetkellä. Meidän täytyy vain tehdä parhaamme ja katsoa, mitä tulee, Kontinen päätti.

Nadal kohtaa finaalissa kreikkalaisyllättäjän

Toronton Masters-turnauksen kaksinpelissä ykkössijoitettu Espanjan Rafael Nadal eteni miesten kaksinpelin loppuotteluun kukistamalla Venäjän Karen Khachanovin 7-6 (7-3), 6-4.
Nadal saa vastaansa kreikkalaisyllättäjä Stefanos Tsitsipaksen, joka voitti välierässä Etelä-Afrikan Kevin Andersonin 6-7, (4-7), 6-4, 7-6 (9-7).
Tsitsipason pudottanut tähän mennessä turnauksesta jo Alexander Zverevin sekä Novak Djokovicin.
Kaksinpelin loppuottelu alkaa myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti