Lounais-Häme

KooKoo yllätti Liigassa sarjakakkosen Ilveksen

Helsinki
17.10.2018, 21:16

Urheilu-uutiset

Jääkiekkoliigan kärjen ja tyvipään välinen ero kutistui keskiviikkona olemattomiin, kun viisi edellistä otteluaan hävinnyt KooKoo kaatoi kotijäällään Ilveksen 4-3.
Ilves on Liigassa toisena, mutta jäi Kouvolassa KooKoon jalkoihin. Kotijoukkueen voittomaalin iski jatkoajalla ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwall, kun kello näytti 63.52.
Osuma oli Strömwallille kauden Liigassa jo kahdeksas. Juha-Pekka Haataja teki KooKoosta 1+2 pistettä. Myös KooKoon maalivahti Juha Järvenpää oli hyvässä vireessä torjuttuaan 24 laukausta.
KooKoo nousi Liigassa 14. sijalta 11:nneksi.
Ilves oli voittanut viisi edellistä otteluaan peräjälkeen. Se on Liigaa johtavaa Kärppiä viisi pistettä jäljessä.

KalPan Luostarisen taklaus puhutti

Hämeenlinnassa HPK jatkoi hyviä otteitaan. Se kukisti 3-1 KalPan ja kipusi Liigassa neljänneksi.
HPK sai otteluun salama-alun, kun Eetu Tuulola ampui vain 24 sekunnin jälkeen kotijoukkueen 1-0-johtoon. Robert Leino lisäsi ensimmäiseen erätaukoon mennessä kotijohdon 2-0:aan.
Yleisöä puhuttanut tapaus nähtiin toisessa erässä, kun KalPan Eetu Luostarinen taklasi ronskisti HPK:n slovakkipuolustaja Jan Brejcakia. Luostarinen ajettiin kaukalosta ulos ja Brejcak talutettiin huilaamaan pukukoppiin.
Tuulola teki ottelussa HPK:lle 1+1 pistettä.
HPK:lle voitto oli neljäs sen viidessä viime ottelussa. KalPalle tappio oli neljäs peräkkäin.

Lukko vertyi kakkoserässä

Kauden vaisusti aloittanut Lukko lepytteli kannattajiaan kaadettuaan Raumalla Sportin 5-1. Lukko nousi sarjataulukossa 13. sijalta kymmenenneksi.
Tommi Tikka vei vain 33 sekunnin jälkeen Sportin 1-0-johtoon, mutta siihen vierasjoukkueen ilonaiheet jäivät. Lukko voitti toisen erän 3-0 ja karkasi vastustajaltaan neljän maalin päähän jo ennen päätöserää.
Lukon Arttu Ilomäki ja Toni Koivisto tekivät kumpikin kaksi maalia. Janne Keränen ja Justin Danforth puolestaan tehoilivat molemmat 0+3 pistettä.

STT

Uusimmat

Fingerpori

comic