Lounais-Häme

Koripallojoukkueiden yhteistyö uusille urille

Forssalaisten koripalloseurojen yhteistyö harppasi keväällä uudelle tasolle, kun junioritoiminta keskitettiin uuteen seuraan Feeniks Basketiin.

Nyt seurat ottavat seuraavan yhteistyöaskeleen, kun Alku, FoKoPo ja Feeniks Basket julkaisevat yhteisen kausiohjelman.

 

Joukkue-esittelyjä ja sponsorien mainoksia sisältävien kausiohjelmien yhdistäminen saattaa tuntua pikkuasialta, mutta useiden forssalaisurheilua pitkään seuranneiden mielestä tämä on Feeniks Basketin perustamisen ohella täkäläisten seurojen merkittävin yhteistyöele.

Alku ja FoKoPo ovat julkaisseet omia kausiohjelmiaan jo vuosikymmeniä – FoKoPo niin kauan kuin seura on ollut olemassa vuodesta 1969. Kausiohjelmat ovat olleet seuroille merkittäviä tulonlähteitä mainosmyynnin ansiosta.

Syksyn aikana käytyjen neuvottelujen tuloksena ensi kuussa siis ilmestyy ensimmäinen kolmen seuran yhteinen kausiohjelma.

– Yhteisen kausiohjelman aikaansaaminen lämmittää mieltä valtavasti. Olen äärimmäisen ylpeä siitä kuinka ison harppauksen teemme tämän ansiosta heti Feeniks Basketin ensimmäisenä kautena, iloitsee Feeniks Basketin puheenjohtaja Kirsi Ylösmäki.

Myös Alun puheenjohtaja Eino Järvinen on tyytyväinen seurojen yhteistyön tiivistymisestä.

– Moni epäili ettei tämä onnistu, mutta kun kaikilla osapuolilla oli hyvä halu, kaikki esteet pystyttiin ylittämään.

– Kun kyse on varainhankinnasta, piti selvittää esimerkiksi tulonjakokysymyksiä. Pientä viilausta on ollut, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä, Järvinen kertoo.

Myös FoKoPon puheenjohtajan Arja Kotavuon mielestä yhteisymmärrykseen päästiin kivuttomasti.

– Neuvottelut sujuivat helpommin kuin pelkäsin ja nyt tuntuu hyvältä. Tämä on varmasti tunteita herättävä aikaansaannos ja toivottavasti myös askel kohti yhteistä seuraa. Kotavuo kommentoi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic