Lounais-Häme

Korkeakoulujen kevään yhteishaku alkaa: HAMK:lla aloituspaikkoja englanninkielisissä koulutuksissa

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa HAMK etsii opiskelijoita englanninkieliseen koulutukseen Hämeenlinnaan, Riihimäelle ja Valkeakoskelle. Kuvituskuva. Kuva: Pekka Rautiainen

Korkeakoulujen kevään yhteishaun ensimmäinen hakuaika alkaa. Haku avautuu keskiviikkona 9. tammikuuta ja päättyy keskiviikkona 23. tammikuuta.

Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) on tarjolla aloituspaikkoja viidessä englanninkielisessä amk-tutkintoon johtavassa koulutuksessa.

Lisäksi ammatilliseen opettajakorkeakouluun voi hakea 8.–29. tammikuuta.

HAMK:ssa voi opiskella kansainvälisen tutkinnon kolmella kampuksella. Uusia opiskelijoita ottaa ensi syksynä vastaan Computer Applications ja Construction Engineering Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa sekä Mechanical Engineering and Production Technology Riihimäen kampuksella.

Uusia opiskelijoita ottaa myös Electrical and Automation Engineering ja International Business Valkeakosken kampuksella.

Koulutukset järjestetään päivätoteutuksina. Lisätietoa löytyy oppilaitoksen nettisivuilta. Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi tai www.studyinfo.fi.

Opiskelemaan voivat hakea myös tänä keväänä ammatillisen perustutkinnon tai ylioppilastutkinnon suorittavat opiskelijat.

Ammatilliseen opettajankoulutukseen otetaan 350 uutta opiskelijaa ja 100 jatkokoulutettavaa.

Samalla etsitään opiskelijoita myös englanninkieliseen opettajankoulutukseen. Haku opettajakorkeakouluun tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi, ja hakuaika päättyy tiistaina 29.1.2019 klo 15.

Tässä haussa voi hakea HAMK:iin opiskelemaan ammatilliseen opettajankoulutukseen, ja jatkokoulutettavaksi ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen sekä ammatilliseen opinto-ohjaajankoulutukseen.

Aloituspaikkoja on tarjolla yhteensä 450. Opinnot kestävät 10–16 kuukautta. Opiskelumuotoja on useita. HAMK kouluttaa opettajia Hämeenlinnan lisäksi Lahdessa, Espoossa, Turussa sekä verkossa.

Myöhemmin keväällä eli 20.3. alkaen järjestetään korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika.

Silloin haetaan HAMK:n suomenkielisiin koulutuksiin, International Business -monimuotototeutukseen sekä ylempään AMK-tutkintoon johtaviin koulutuksiin. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

16.2.2020

Uusimmat