Lounais-Häme Forssa

Korkealta pudonnut kissa ei halunnut tulla pelastetuksi Forssassa

Palomiehet yrittivät saada kissan kiinni talon katoksen päältä Forssan keskustassa.
Kissaa jahdattiin Forssan keskustassa Rautatienkadun ja Kauppakadun risteyksessä olevan rakennuksen katoksen päällä.
Kissaa jahdattiin Forssan keskustassa Rautatienkadun ja Kauppakadun risteyksessä olevan rakennuksen katoksen päällä.

Kahden kerroksen matkan pudonnut kissa pani voimakkaasti hanttiin, kun sitä yritettiin pelastaa maanantaina Forssan Rautatienkadulla.

Paloesimies Ari Ketolan mukaan pelastuslaitos sai kello 18 aikaan ilmoituksen pudonneesta kissasta, joka oli jäänyt makaamaan liikkumattomana paikalleen kerrostalon pienen katoslipan päälle Rautatienkadulla aivan Forssan keskustassa.

Pelastajien saapuessa paikalle kissa osoitti kuitenkin olevansa paitsi liikuntakykyinen niin myös täysin yhteistyöhaluton.

– Se oli kovinkin eläväinen, kun yritimme sitä haavilla pyydystää noin 80 sentin levyiseltä lipalta, Ketola kertoo.

 

Kissa saatiin kerran jo haaviinkin, mutta haavia käännettäessä nopealiikkeinen eläin pääsi pakoon. Hetkeä myöhemmin kissa saatiin myös käsin kiinni, mutta eläin pystyi kiemurtelemaan irti palomiesten otteesta.

Toistaiseksi viimeiset havainnot pelastustöiden kohteesta tehtiin, kun se loikkasi alas maahan ja juoksi rakennuksen kulman taakse.

Tapahtumapaikka oli aivan Forssan keskustassa Rautatienkadun ja Kauppakadun risteyksessä.

– Harmillista, ettei sitä saatu turvaan, mutta kissa ei ole koskaan helppo eläin kiinniotettavaksi. Toivottavasti omistajat löytävät sen pian, paloesimies Ketola sanoo. FL

 

Lue myös: Palokunta pelasti jäniksenpojan katolta Hämeenlinnassa – Miten pupu pääsi kolmen metrin korkeuteen? (19.8.2019)

Fingerpori

comic

Näkoislehti

5.4.2020

Uusimmat