Lounais-Häme

Korona-ajan kotikokkailu vaihtui pika-aterioihin: valmisruokien suosio ampaisi ylös – Perunan myynti väheni, kun taas perunalastujen menekki kohosi 

Toisena koronakeväänä suomalaiset ostivat ruokakaupoista viime vuotta vähemmän raaka-aineita ja enemmän valmiita aterioita, kertoo Päivittäistavarakauppa kokoamiensa tilastojen pohjalta. Valmisruokien suosio kasvoi huhti–kesäkuussa peräti 20 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Pizzojen ja suolaisten piirakoiden myynti lisääntyi 14 prosenttia. Sen sijaan liha-, kala- ja jauhotuotteiden myynti laski kukin noin 4–5 prosenttia. Myös vihannesten myynti kääntyi lievään laskuun. – …

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic