Lounais-Häme Forssa

Korona muutti tuotantoyhtiön suunnitelmat: Elokuvan kuvaukset Forssassa siirtyvät

Ensi viikolla Forssassa ei kuvata elokuvaa.
Forssassa ei ensi viikolla kuvata Zodiak Finlandin uutta elokuvaa. Kuva on It's Alive Filmsin viime vuoden kuvauksista Forssasta. Kuva: Tapio Tuomela

Tuotantoyhtiö Zodiak Finland on päättänyt siirtää ensi viikolle Forssaan suunniteltuja elokuvan kuvauksia.

Tarkoituksena oli kuvata kahtena päivänä kokopitkää elokuvaa, jonka sisältöä tuotantoyhtiö ei ole vielä paljastanut julkisuudessa.

Toisena kuvauspäivänä oli tarkoitus toteuttaa suuri joukkokohtaus Forssan teatteritalossa. Jo pari viikkoa sitten oli selvää, että korona siirtää joukkokohtauksen kuvaamista.

Päätös siirtää myös toinen kuvauspäivä oli usean asian summa, tuotantopäällikkö Saku Suksi kertoo. Korona on sekoittanut enemmänkin kuvausaikatauluja.

– Tällöin tulee kerrannaisvaikutuksia. Kun jouduimme siirtämään isoa joukkokohtausta, mietimme, että kannattaisiko toinen kuvauspäivä siirtää samaan ajankohtaan, Suksi sanoo.

Aikataulut auki

Koska koronatilanteen etenemistä on tällä hetkellä vaikea ennakoida, on myös mahdotonta sanoa, mihin ajankohtaan kuvauspäivät siirtyvät.

Zodiak Finland tunnetaan etenkin TV:n draamasarjoista sekä Onneli ja Anneli -elokuvista. FL

 

Aiemmin aiheesta: Tetsin vessa sai tuotantoyhtiön ihastumaan – Jo kolmas Forssassa kuvattava kokopitkä elokuva etsii avustajia

Uusimmat

Näkoislehti

13.8.2020

Fingerpori

comic