Lounais-Häme

Korpikaivot myös Huhdin K-kaupan johtoon

Urjalan aseman entinen Siwa eli nykyinen K-Market siirtyy 5. helmikuuta alkaen K-Supermarket Marin kauppiasparin, Mari ja Leevi Korpikaivon, vastuulle. Huhdin kauppa saa nimekseen K-Market Pikku-Leevi.

K-kauppiaspari on innoissaan uudesta kaupasta ja aikoo vastata huhtilaisten toiveisiin kyläkauppamaisella palvelulla ja osuvalla tuotevalikoimalla.

Kaupan neljä työntekijää siirtyvät vanhoina työntekijöinä uuden kauppiasparin palvelukseen. Mari Korpikaivo kuvaa Pikku-Leevin vahvuuksiksi henkilökunnan vahvan osaamisen ja paistopisteen.

 

Urjalalaisten palveleminen on Korpikaivoilla veressä. Marin isomummo Maria Koivisto osti sekatavarakaupan Urjalan keskustasta jo vuonna 1929. Vuosisadan edetessä kauppa siirtyi Marin isovanhemmille ja sittemmin vanhemmille, kunnes Mari aloitti itse kauppiaana ensin äitinsä kanssa vuonna 1996.

Uusia liikerakennuksia on matkan varrella rakennettu pariin otteeseen, mutta Urjala on ja pysyy. K-Supermarket Mari on keskellä Urjalan keskustaa Laukeelassa.

-Yrittäjyys on meillä todellakin veressä. Mummillani oli tekstiililiike, sedälläni matkabaari, isälläni kaupan lisäksi huoltoasema, ja tuon rimpsun kautta kuljin itsekin vuosikaudet koulusta kotiin ja kaupalle. Kaupassa olemme myös Leevin kanssa tavanneet, kun hän tuli kysymään, mistä löytäisi kauppiaan, Mari Korpikaivo sanoo.

Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic