Lounais-Häme Forssa

Kotivoitto Pilvenmäen perjantairavien päätöskohteessa

T5-pelistä mukavat joulurahat.
Tiina Koskelan ohjastama Bwt Dallas voitti ravien avauslähdön.

Pilvenmäen perjantairaveissa ajettiin hyvällä radalla kun Turusta oli käyty lainaamassa piikkilana. Omankin sellaisen Pilvenmäki on piakkoin saamassa, joten yksi murhe on poistumassa.

Illan T5-peli palautti osaajille jonkinmoiset joulurahat, sillä viisi oikein veikanneet nettosivat 282,10 euroa.

Avauskohde merkittiin suursuosikille eli Freelancerille. Se sai helposti keulat ja irtosi loppusuoralla omille teilleen. Sivori Effe oli kakkonen ennen Belenosta.

Toisen kohteen sankaritar oli Emma Väre, joka ohjasti Get Going Ginnyn tamman uran ensimmäiseen voittoon. Miss Maverick yritti haastaa, mutta sekosi laukalle loppusuoralla.

Jarmo Saarela oli hereillä heti lähdöstä alkaen luotsatessaan Jasun Velhon takamatkalta kärkeen jo 300 metrin jälkeen. Siinä ruuna keikkui maaliin asti kun pahimmat kilpakumppanit laukkasivat. Ahon Taika oli kakkonen ja kaksari palautti 294,21 kertaa.

Ergo Am oli juuri niin vakuuttava kuin sen pitikin olla. Sukuhirmu otti voittonsa johtavan rinnalta sellaiseen tyyliin, että voittaa vielä monta kertaa.

Valiant Dream vei päätöskohdetta lähes loppuun asti, mutta joutui taipumaan kirissä kolmannesta sisältä tilat saaneelle Wall Street Comerylle ja kuolemanpaikalla urakoineelle Ray Mysteriolle.

Wall Street Comeryn omistaa RBC Team Tammelasta ja sitä ohjasti Olli Koivunen.

Pilvenmäen ravinaisten lähdön ykkönen oli Tiina Koskelan ohjastama Bwt Dallas, joten valmentaja Tapio Mäki-Tulokkaan on ihan mukava jatkaa lomaansa Teneriffalla. FL

Asiasanat

Fingerpori

comic

Näkoislehti

23.2.2020

Uusimmat