Lounais-Häme

Koulujen Wilma-järjestelmässä muutoksia Forssassa - Wilman vanha verkko-osoite ei enää toimi

Ennen koulun alkua on hyvä päivittää myös älylaitteen Wilma-sovellus ajan tasalle. Palvelinmuutos ei aiheuta muutoksia vanhoihin käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin. Kuva: Lassi Puhtimäki
Ennen koulun alkua on hyvä päivittää myös älylaitteen Wilma-sovellus ajan tasalle. Palvelinmuutos ei aiheuta muutoksia vanhoihin käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan kouluissa käytössä olevan Wilma-järjestelmän palvelin muuttuu. Palvelinmuutoksen vuoksi Forssan koulujen käytössä ollut verkkosivu vaihtuu. Muutoksen vuoksi jokaisen Wilma-järjestelmän käyttäjän on hyvä päivittää oma sovelluksensa ajan tasalle.

 

Uusi, toimiva palvelin löytyy osoitteesta on forssa.inschool.fi. Vanha Wilma-osoite ei enää toimi.

– Mikäli käytössä on Wilma-sovellus, vanha Wilma-tili pitää poistaa ja lisätä sama tili uudelleen, jotta uusi osoite päivittyy sovellukseen, Forssan kaupungin kasvatus- ja opetuspäällikkö Tiina Kemppainen ohjeistaa.

Kemppaisen mukaan palvelin vaihdettiin teknisesti helppokäyttöisempään ja asiakasystävällisempään palvelimeen, joka mahdollistaa myös muiden koulun arjen kannalta tärkeiden sovellusten käytön.

 

Wilma-järjestelmän palvelimen päivitys ei aiheuta muutoksia oppilaiden tai vanhempien käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin. Vanhat, viime lukuvuotena käytössä olleet tunnukset toimivat siis edelleen.

– Wilma-tunnukset kannattaa palauttaa hyvissä ajoin mieleen ennen koulun alkua. Mikäli ne ovat kesän aikana kadonneet tai unohtuneet, kannattaa ottaa yhteyttä oman koulun kansliaan, Kemppainen muistuttaa.

 

Wilma on koulujen ja oppilaitosten käytössä oleva ohjelmisto ja sovellus, jonka avulla voi lähettää viestejä koulun ja kodin välillä. Se mahdollistaa myös sähköisten tiedotteiden lähettämisen ja sähköisen arvioinnin antamisen. FL

 

Fingerpori

comic

Näkoislehti

6.4.2020

Uusimmat