Lounais-Häme

Kouvot, Karhu ja Kataja voitokkaita Korisliigassa

Helsinki
09.11.2018, 21:19

Urheilu-uutiset

Kouvot, Karhu ja Kataja veivät voitot, kun miesten Korisliigan kaikki kuusi K:lla alkavaa joukkuetta kohtasivat perjantain peleissä.
Kouvot voitti kotonaan Uudenkaupungin Korihait 102-73, Kauhajoen Karhu haki KTP:stä 86-77-voiton ja Kataja vei Lapualta pisteet Joensuuhun, kun se päihitti Kobrat 80-75.
Puolustava mestari Karhu oli hävinnyt kaksi edellistä peliään, mutta palasi Kotkassa vakuuttavasti voittajaksi. Vieraat karkasivat kolmannen jakson puolivälissä 15 pisteen johtoon. KTP:n kiri kantoi parhaimmillaan viiden pisteen päähän.
– KTP:n kiri toi mieleen viime kauden, kun hävisimme Kotkassa 20 pisteen johdon jälkeen. Kokonaisuutena pelasimme nyt kollektiivisemmin kuin edellisissä peleissä. Pakottamisen sijasta teimme hyviä valintoja ja myös puolustimme paremmin, tiivisti Karhun valmentaja Jussi Laakso.
Voittajien tehoparin muodostivat Durrell Summers 27:llä ja Rene Rougeau 21 pisteellä. Kevin Langford nosti KTP:lle 17 ja Donte Thomas 15 pistettä.
Lapualla Kataja nykäisi alussa 16-4-johdon, mutta Kobrat ei lamaantunut, vaan käväisi johdossakin ensimmäisellä neljänneksellä. Tuon jälkeen johtoa piti vain Kataja, vaikka Kobrat kavensi jo 19 pisteessä käyneen vierasjohdon lopussa viiteen pisteeseen.
Katajan kotimaisesta tehokaksikosta Tommi Huolila nosti 16 ja Topias Palmi heitti 15 pistettä. Khalil Small oli taas Kobrien tehokkain 18 pisteellä.
Korihait voitti kaksi viikkoa sitten kotipelissään Kouvot, mutta Kouvolassa se kärsi kauden toistaiseksi suurimman tappionsa. Kouvot vei peliä alusta loppuun ja ratkaisi voiton kolmannella jaksolla, kun kotijohto kasvoi 30 pisteeseen.
Kouvojen tehokkaimpia olivat Elbert Matthews 22:lla ja Brian Asbury 21 pisteellä. Stephon Jelks teki Korihaille 17 ja Brandon Conley 13 pistettä.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti