Lounais-Häme

Kovia nimiä paperille - FoSu ajoissa liikkeellä

FoSun ensi kauden edustusjoukkueen rakentaminen etenee aikataulussa. Joukkue on tehnyt ensimmäiset pelaajasopimukset tulevasta kaudesta.

FoSu lähti liikkeelle niin sanotusti terävä pää edellä. Suupparit teki sopimukset Juha Laitilan, Ville Salomäen, Antti Järvisen, Tommi Mäkisen, Kalle Laukkasen, Aleksi Kannisen ja Jarno Prihdin kanssa. Kuusi ensin mainittua pelasivat FoSussa päättyneelläkin kaudella, Prihti tekee forssalaisjoukkueeseen paluun Loimaan Leiskun riveistä.

Suupparien päävalmentajana jatkava Ville Into oli tyytyväinen, että sai jo tässä vaiheessa näin monelta avainpelaajalta nimet sopimuspaperiin.

-Oli hyvä, että saimme kovia nimiä jo tässä vaiheessa. Se helpottaa joukkueen kokoamista jatkossa, Into toteaa.

Innon mukaan FoSu haluaa olla joukkueen kokoamisessa ajoissa liikkeellä. Alustavia neuvotteluja on käyty lähes kaikkien viime kauden pelaajien kanssa, myös Steelersissä A-nuorten SM-hopeaa ottaneiden FoSu-kasvattien kanssa aiotaan keskustella jatkosta.

 

Kokenut Laitila oli päättyneellä kaudella FoSun tehokkain pelaaja. Hän keräsi 19 runkosarjapelissä tehot 24+26=50, jolla hän oli 2. divisioonan länsirannikon lohkon pistepörssissä neljäs. Tarkasti viimeistelevä Kalle Laukkanen taas oli 29 osumallaan FoSun maalipörssin ykkönen, Salomäki neljäs ja Kanninen kuudes.

Varmaotteinen ja kovaa tykittävä Tommi Mäkinen on puolestaan forssalaispuolustuksen voimahahmo, hän kokosi viime kaudella 15 pelissä teholukemat 9+8=17. Maalilla jatkava Antti Järvinen oli viime kaudella FoSun ykkösveskari, mutta hän saa varmasti hyvää haastetta Leikusta FoSun riveihin palaavalta Jarno Prihdiltä.

-Haluamme lisää laajuutta ja kilpailuakin maalivahtiosastolle, Into sanoo.

 

FoSu haluaa saada kaudeksi 2018–19 viime kautta iskukykyisemmän joukkueen. Lohkon pudotuspeleihin selvinneellä FoSulla oli taitava, mutta kapea rinki. Into kaipaa rosteriin lisää leveyttä, koska loukkaantumisia ja sairasteluja tulee joukkueen pelaajille väkisinkin kauden mittaan.

-Ihan mukavasti homma on lähtenyt liikkeelle. Uskon, että pystymme tiedottamaan pian uusista sopimuksista.

FoSun tavoitteena on palata Divariin keväällä 2020. Ensi kaudella joukkue haluaa menestyä paremmin kuin päättyneellä kaudella, jolloin joukkue eteni 2. divisioonalohkonsa pudotuspeleihin, mutta putosi välierissä IBK Medalle. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti