Lounais-Häme Forssa

Kreiviläntien peruskorjaus odottaa yhä kreivin aikaa – Forssan yhdyskuntalautakunta ei tee lupauksia

"Yksityisavustuksista päätetään vuosittain talousarvion yhteydessä"
Kreiviläntie on joissain kohdin painunut yli kymmenen senttimetriä.

Matkun Kreiviläntie vaatii peruskorjausta. Forssan yhdyskuntalautakunta toteaa kaupunginhallitukselle, että kaupunki jatkaa ponnistelujaan Kreiviläntien peruskorjauksen käynnistämiseksi ELYn rahoituksen turvin ja että yksityisavustuksista päätetään vuosittain talousarvion yhteydessä.

Toukokuinen valtuustoaloite, jonka allekirjoitti 10 valtuutettua ja 4 varavaltuutettua, patisti kuntalaisaloitteen lailla Kreiviläntien kunnostamisen aloittamiseen viivytyksettä ja vaati yksityistieavustusten palauttamista takaisin kaupungin talousarvioon.

Luirun yksityistien nopeusrajoitus putoaa 50:stä 30 kilometriin tunnissa välillä Savikujan alku–vt 10. yhdyskuntalautakunta antoi tiekunnalle suostumuksensa liikennemerkkien asettamiseen. Kaupunki ei kuitenkaan voi antaa suostumusta lisäkilvelle tekstillä ”Ajo omalla vastuulla”.

Yhdyskuntalautakunta hyväksyi myös puomin käytön Kiimakallion yksityistielle ja antoi suostumuksensa 20km/h-nopeusrajoitusmerkkien asettamiseen. FL

 

Luitko tämän: Lounais-Hämeessä riittää huonokuntoisia teitä mutta vain harva korjataan – “Mielellämme laittaisimme kaikki kuntoon”

Uusimmat

Näkoislehti

20.9.2020

Fingerpori

comic