Lounais-Häme Forssa

Kukkamarkkinat siirtyvät syksymmälle - Päivämäärä ei vielä tiedossa

Viime vuonna aurinko helli Kukkamarkkinoita ja väkeä riitti Forssan torilla. Kuva: Lassi Puhtimäki
Viime vuonna aurinko helli Kukkamarkkinoita ja väkeä riitti Forssan torilla. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Yrittäjien perinteiset Kukkamarkkinat siirretään koronaviruksen vuoksi.

Kukkamarkkinat oli tarkoitus pitää tulevana lauantaina eli 16. toukokuuta. Tapahtuman järjestäjien mukaani 2000 kävijän tapahtumaa ei kuitenkaan voi nykysäännösten valossa järjestää turvallisesti.

– Meillä olisi ollut kaikki valmista tapahtumaa varten jo maaliskuussa. Olisimme mielellämme pitäneet markkinat, mutta tällä kertaa kävi näin, sanoo tapahtuman puuhamies Erkki Tervomaa.

Markkinoiden uutta ajankohtaa suunnitellaan syksylle. Tarkkaa päivämäärää ei kuitenkaan voida vielä lyödä lukkoon, koska se riippuu koronavirustilanteen kehittymisestä.

Tervomaan mukaan jonkinlainen tapahtuma halutaan joka tapauksessa järjestää. Markkinoiden sijaan saatetaankin kuitenkin puhua toritapahtumasta.

Kukkamarkkinoille oli ehditty kutsua myös yllätysesiintyjä. Tervomaa kuitenkin toivoo, että esiintyjä pääsisi tapahtumaan syksyllä.

– Paljastan artistin nimen myöhemmin, jos hän pääsee syksyn Kukkamarkkinoille.

Myös kukat halutaan pitää syksyllä teemana, vaikka amppeliaika onkin ohitse.

Tervomaa huomauttaa, että Kukkamarkkinat ovat alkaneet kiinnostaa yhä useampaa myyjää myös puutarha-alan ulkopuolelta. Syksy voi siis olla monelle kauppiaille otollinen ajankohta.

Tervomaa toivoo, että vuonna 2021 Kukkamarkkinat voidaan järjestää vanhalla sabluunalla toukokuussa vanhojen ja tuttujen yhteistyökumppanien kanssa.

– Tämä on poikkeusvuosi, mutta emme vaivu synkkyyteen, puuhamies tuumaa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti