Lounais-Häme

Kukkamarkkinoilla palkittiin vuoden Flora – Teija Lauronen tuo kauneutta ja kulttuuria arkeen

Floraksi valittu Teija Lauronen naurahti olevansa positiivisessa kierteessä. Forssan kuvataidekoulu on saanut vuoden sisään runsaasti huomiota ja myös Lauronen on palkittu vuoden kuvataidekasvattajana. Floran palkitsi Satu Järvinen LC Forssa Floresista. Kuva: Tapio Tuomela

LC Forssa Flores kukitti Forssan Kukkamarkkinoilla vuoden Floraksi Forssan kuvataidekoulun johtavan opettajan Teija Laurosen.

– Otan tämän kunnialla ja kiitollisuudella vastaan. On kiva, että muussakin kuin omassa porukassa huomioidaan, mitä teemme.

Lauronen edistää opetustyössä kestävää kehitystä ja lasten hyvinvointia. Hän pyrkii rohkaisemaan lapsia soveltamiseen ja omaan intuitioon luottamiseen.

Palkintoperusteena oli myös kauneuden ja kulttuurin tuominen osaksi arkea. Ensi vuonna Forssan täyttäessä sata vuotta on luvassa ainakin nuorten poikkitaiteellinen teatteriesitys. Mahdollisesti myös valoteoksia, elämää tyhjiin näyteikkunoihin ja yllättäen kohdalle tulevaa taidetta.

– Juhlavuosi laittaa asioita eri tavalla tärkeysjärjestykseen. Silloin halutaan juttuja, jotka tuovat mielihyvää.

Lue myös: Kukkamarkkinat täyttivät torin, mökkiläiset ovat jo ryhtyneet puutarhahommiin – Tämän kesän suosikkiväri ei hurmaa Forssassa

Uusimmat

Fingerpori

comic