Lounais-Häme Somero

Kun omenaa on liikaa, ne kannattaa mehustaa – Lammijärven Metsäveikot murskaa jopa 5 000 kiloa mehuksi

Kun omenapuut notkuvat ja pudottavat satoaan nurmikolle, moni tuskailee hedelmien kanssa. Osan jaksaa rouskuttaa, osan paistaa piirakoiksi, mutta mitä puutarhan suursadolle voi tehdä?
Tuija Moisander ja Heli Tuomela tekivät tiimityötä pastörointilaitteella Etappimajalla. Kuva: Tapio Tuomela

Kun omenapuut notkuvat ja pudottavat satoaan nurmikolle, moni tuskailee hedelmien kanssa. Osan jaksaa rouskuttaa, osan paistaa piirakoiksi, mutta mitä puutarhan suursadolle voi tehdä?

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti