Lounais-Häme Jokioinen

Kunnanjohtaja Jukka Matilainen toivoo, että inhimillisyys tulisi muotiin – "Jokioisilla yhteisö tukee, mutta yksilöllekin on sijaa"

Jukka Matilainen on asunut lähes koko ikänsä Jokiosilla. Vielä on liian aikaista arvioida, miten se hyödyttää kunnanjohtajan työssä. "Vielä ainakin auton renkaissa on pysynyt ilma", Matilainen kertoo. Kuntalaisille hän lupaa järjestää harhauttelumahdollisuuksia kesemmällä.
Jukka Matilainen on Teerimäen päiväkodin kasvatti ja asunut Jokioisilla lähes koko elämänsä. Vaikka oma työ on ollut aiemmin muualla, perheen on pitänyt Jokioisilla vaimon työ sekä lasten päiväkoti, koulu ja harrastukset. – Yksi suurimmista syistä on ollut myös isovanhemmat, joiden kanssa on jeesailtu puolin ja toisin. Kuva: Tapio Tuomela / FL

Jukka Matilainen on asunut lähes koko ikänsä Jokiosilla. Vielä on liian aikaista arvioida, miten se hyödyttää kunnanjohtajan työssä. ”Vielä ainakin auton renkaissa on pysynyt ilma”, Matilainen kertoo. Kuntalaisille hän lupaa järjestää harhauttelumahdollisuuksia kesemmällä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic