Lounais-Häme Urjala

Kunnanjohtajan haku etenee Urjalassa

Virka julistettiin haettavaksi 25. toukokuuta 2020 kello 15 mennessä.
Urjalaan etsitään uutta kunnanjohtajaa. Kuva: Lassi Puhtimäki
Urjala hakee perintöjä kunnalle vuosittain.

Uuden kunnanjohtajan haku etenee Urjalassa. Kunnanhallitus päätti nimetä valmistelua varten työryhmän ja valtuuttaa työryhmän päättämään haastatteluun kutsuttavista henkilöistä tai tarvittaessa päättämään hakuajan jatkamisesta.

Kunnanhallitus päätti lisäksi merkitä esittelyn rekrytointiprosessissa käytettävästä asiantuntijasta tiedoksi ja valtuuttaa kunnanjohtajan tekemään asiassa hankintapäätöksen.

Eläkkeelle siirtyvä pitkäaikainen kunnanjohtaja Hannu Maijala ilmoitti 19.3.2020 irtisanoutuvansa kunnanjohtajan virasta. Hänen viimeinen virkasuhdepäivänsä Urjalan kunnalla on 31.12.2020.

Kunnanhallitus päätti 20. huhtikuuta käynnistää Maijalan seuraajan haun ja myönsi täyttöluvan kunnanjohtajan viran vakinaiselle täyttämiselle 1.1.2021 alkaen.

Kunnanjohtajan virkaan valittavalta vaaditaan virkaan soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon. Virka julistettiin haettavaksi 25. toukokuuta 2020 kello 15 mennessä. Hakuilmoitus on julkaistu muun muassa Kuntarekry-palvelussa, kunnan verkkosivuilla ja työvoimahallinnon työpaikkasivustolla sekä lehdissä.

Kunnanhallituksen päätöksen mukaan rekrytointiprosessin tueksi hankitaan ulkopuolista asiantuntija-apua ja sovitaan, että suostumuksia ei oteta vastaan hakuajan päättymisen jälkeen. FL

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic