Lounais-Häme

Kunnanjohtajan johtajasopimus käsitellään uudelleen Humppilassa

Humppilassa kunnanjohtaja Jari Keskitalon kanssa solmittu johtajasopimus otetaan uudelleen käsittelyyn ja päätöksentekoon syksyllä. Kunnanhallitus päätyi tähän maanantaina antaessaan asiasta lausuntoa hallinto-oikeudelle.

Hallinto-oikeuteen on tehty kunnallisvalitus Humppilan kunnanvaltuuston huhtikuussa tekemästä päätöksestä, joka koski kunnanjohtajan johtajasopimuksen muuttamista. Valituksessa hallinto-oikeutta vaaditaan kumoamaan koko päätöksentekoprosessi.

 

Kunnanhallitus päätti, ettei se pane täytäntöön valtuuston huhtikuista päätöstä. Lisäksi päätettiin, että asian käsittely aloitetaan alusta, kun uusi hallintojohtaja on ottanut virkansa vastaan. Tehty päätös lähetettiin lausuntona hallinto-oikeudelle.

Kunnanjohtaja Jari Keskitalon kanssa tehtyyn johtajasopimukseen sisältyi muun muassa 12 kuukauden eroraha. Kunnanhallitus hyväksyi alun perin 8 kuukauden erorahan, mutta valtuustossa erorahan pituuteen tuli neljä kuukautta lisää.

Keskitalo perusteli vaatimustaan 12 kuukauden erorahasta (Forssan Lehti 29.3.) sillä, että hän on tehnyt pitkän uran Humppilassa. Keskitalon mukaan 12 kuukauden erorahaa käytetään usein vastaavan mittaisissa työsuhteissa. FL

 

Aiheesta aiemmin:

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/49908-kunnanjohtaja-keskitalo-sai-erorahansa-humppilassa

 

Uusimmat

Fingerpori

comic