Lounais-Häme

Kunnossa kaiken ikää -ohjelmalta tukea FJK:lle sekä Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:lle

Saajien joukossa muiden muassa Forssan Jalkapalloklubi ja Hämeen Liikunta ja Urheilu ry.
Forssan jalkapalloklubi ry sai KKI-ohjelmasta tukea hankkeelleen Forza – jalkapalloa kaikille. Kuvituskuva. Kuva: Tapio Tuomela

Hämeen Liikunta ja Urheilu ry saa 15 500 euroa tuen alueellisen terveysliikuntatoiminnan koordinointiin ja kehittämiseen. Kunnossa kaiken ikää -ohjelman myöntämän tuen turvin yhdistys luo liikettä Kanta-Hämeeseen ja Pirkanmaalle.

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi taloudellista tukea kaiken kaikkiaan 13 terveysliikuntahankkeelle ja yhdelle liikunnan aluejärjestölle Kanta-Hämeeseen ja Pirkanmaalle. Tuen yhteissumma on yhteensä 46 800 euroa.

Forssan Jalkapalloklubi ry:lle myönnettiin 1 400 euroa työikäisten monipuolisen liikuntatoiminnan järjestämiseen. Yhdistyksen hanke on Forza – jalkapalloa kaikille.

Saajien joukossa on Hämeen Setlementti ry, jolle myönnettiin 2 500 euroa henkilöstön liikuntatoiminnan järjestämiseen.

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myöntää taloudellista tukea toimijoille, jotka edistävät työikäisten matalan kynnyksen liikuntatoimintaa.

Vuoden 2019 ensimmäisellä KKI-hanketukikierroksella hakemuksia tuli yhteensä 223 kappaletta eri puolilta Suomea, joista tukea myönnettiin 105 hankkeelle yhteensä 430 200 euroa.

Liikunnan aluejärjestöille myönnettiin taloudellista tukea alueellisen terveysliikuntatoiminnan koordinointiin ja kehittämiseen yhteensä 248 000 euroa. KKI-kehittämishanketukea on myönnetty kymmenelle hankkeelle yhteensä 217 000 euroa. Hanketukea voi hakea 31. maaliskuuta asti.

KKI-ohjelman tavoitteena on arkisen liikkumisen, liikunnan harrastamisen ja terveellisten ruokailutottumusten sekä arkiliikkumista suosivan ympäristön avulla lisätä työikäisten ja juuri eläkkeelle siirtyneiden terveyttä ja hyvinvointia.

Ohjelman toteutuksesta vastaa Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES.

Ohjelma on valtakunnallinen ja sitä rahoittavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä sosiaali- ja terveysministeriö. Ohjelmaa tukevat myös liikenne- ja viestintäministeriö, ympäristöministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö sekä Metsähallitus. FL

Uusimmat

Näkoislehti

12.8.2020

Fingerpori

comic