Lounais-Häme

Kuntokotiyhdistys purkautuu, varat Someron kaupungille

 

Someron kaupunginvaltuuston päätöksellä Someron Kuntokotiyhdistyksen varat ja velat siirtyvät kaupungille. Kuntokotiyhdistys omistaa Kiinteistö oy Someron Lamminniemen, Lamminniemen Hyvinvointikeskus oy:n sekä Kiinteistö oy Lamminniemen Satumaan.

Päätös syntyi Someron keskiviikkoisessa kaupunginvaltuuston kokouksessa.

Vuoden 2015 tilinpäätöksen perusteella pankkilainoja siirtyy kaupungin vastuulle 225 000 euron edestä, rahoitusvarallisuutta kaupunkikonserni saa selvästi enemmän.

Valtuusto päätti, että resurssit, jotka on varattu terveyskeskuksen osasto 1:n muuttamiseen tehostetun palveluasumisen yksiköksi, säilytetään tämän vuoden talousarvion investointiosassa.

Kuntokotiyhdistys päätti omassa kokouksessaan Someron Seudun Kuntokotiyhdistys ry:n purkamisesta. Yhdistyksen purkaminen on tehtävä kahdessa perättäisessä kokouksessa, joiden väli on vähintään kuukausi. Toinen käsittely on heinäkuun lopulla.

Yhdistyksen mahdollinen purkautuminen toisen kokouksen jälkeen vahvistaisi, että yhdistyksen varat luovutetaan velkoineen Someron kaupungille käytettäväksi.

Purkautumisen ehtona on, että Someron kaupunki huolehtii Lamminniemen Hyvinvointikeskuksessa sotaveteraanien neuvontapalvelusta, hoidosta ja kuntoutuksesta. Lisäksi yhdistys edellyttää, että purkautuvan yhdistyksen omat omaisuuserät käytetään niin ikään täysimääräisesti sotaveteraanien hyväksi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic