Lounais-Häme

Kurssille myös kesällä

Somero-opisto tarjoaa kahdeksan kurssin kesäkurssipaketin, joka sisältää kädentaitoja, kuvataiteita, kesäpuuhaa lapsille ja joogaa.

Kesäkursseilla valmistetaan kesäkalusteita puusta ja pihakoristeita betonista tai mosaiikista. Touko-kesäkuussa järjestettävän kesäkalustekurssin opettajana toimii Vesa Helmi ja toukokuulle ajoittuvaa pihakoristeiden valmistusta ohjaa Arja Perälä.

Kesäpuuhaa lapsille tarjotaan kesäkuun alussa järjestettävällä kurssilla, jolla valmistetaan Piritta Kämi-Conwayn ohjauksessa esimerkiksi kasseja, pehmoleluja tai helppoja kesävaatteita.

Uutuutena ohjelmassa on rakukeramiikkakurssi, joka toteutetaan yhteistyössä Pitkäjärven taide- ja kulttuuri ry:n kanssa. Ylläty taidoistasi – tee oma rakuesineesi -kurssin opettajana toimii Nora Paakkanen. Keramiikkaesineet valmistetaan Jukolan taideopetustilassa toukokuun viimeisenä lauantaina ja rakupoltetaan Someron kivimeijerillä kesäkuussa.

Suosittu Marjukka Malkin elävän mallin piirustuskurssi on tarjolla myös tänä kesänä. Kahden päivän mittainen kurssi pidetään Nuppulinnassa juhannusviikolla.

Joogakursseja järjestetään kesällä kaikkiaan kolme, kaksi Somerolla ja yksi Koskella. Saara Turpeisen ohjaamat kurssit ajoittuvat touko-kesäkuulle.

Kursseille voi ilmoittautua opiston verkkosivuilla tai puhelimitse opiston toimistoon. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic