Lounais-Häme Forssa

Kuusi aloitetta valmisteluun Forssassa - Torikauppiaille esitetään maksujen poistamista hiljaisina aikoina

Forssassa selvitetään, voitaisiinko torikauppiaat vapauttaa paikkamaksuista kesäsesongin ulkopuolella.

Forssan kaupunginhallitus lähetti eteenpäin valmisteluun kuusi tuoretta valtuustoaloitetta.

Valtuutettu Tapio Virtanen (vas.) esitti seitsemän muun valtuutetun ja kahden varavaltuutetun allekirjoittamassa aloitteessa nuoriso- ja liikuntapalveluiden lakkautuspäätöksen tuomista valtuuston ratkaistavaksi. Kaupunginhallitus antoi keskushallinnolle tehtäväksi valmistella valtuustoaloite käsiteltäväksi samassa valtuuston kokouksessa kuin sivistys- ja tulevaisuuspalveluiden uutta organisaatiota koskevat asiat.

Keskushallinto saa Forssan Yrityskehityksen kanssa selvittääkseen Sirkka-Liisa Anttilan (kesk.) ja parinkymmenen muun valtuutetun aloitteen edunvalvonta- ja elinvoimatoimikunnan perustamisesta.

Merja Isotalo (vihr.) esitti kolmen muun valtuutetun kanssa torikauppiaiden torimaksun poistamista hiljaisella syys-, talvi- ja kevätkaudella. Asiaa ja mahdollista toimenpidettä selvittää yhdyskuntalautakunta.

 

Lue myös: Forssan torilla on talvisena toripäivänä välillä vain kaksi myyjää – ”Ei siinä mitään järkeä ole”

 

Keskushallinto selvittää Maija Krannin (vihr.) ja kymmenen muun valtuutetun ja neljän varavaltuutetun aloitteen nuorisovaltuuston vaikuttamismahdollisuuksien lisäämiseksi eri toimielimissä.

Yhdyskuntalautakunta selvittää Tapio Virtasen (vas.) aloitteen Vieremäntien kaiteitten pystyttämiseksi. Virtasen lisäksi aloitteen allekirjoitti 28 muuta valtuutettua ja 3 varavaltuutettua.

Yhdyskuntalautakunta selvittää myös Janne Vuorenmaan (sd.) aloitteen liikennevalojen rytmityksestä, yleisten alueiden valaistuksesta ja koirakakkeleiden lisäämisestä joutomaille.

 

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic