Lounais-Häme

Kuvaa ja ääntä Pilvenmäellä

Historian toinen Magic Monday ajettiin Kuopiossa ja Forssassa ja ainakin Pilvenmäellä paikalla olleitten mielestä konsepti vaatii vielä jonkin verran hiomista.

Kuvaa ja ääntä radalla kyllä piisasi ja ongelmaksi muodostuikin se, että molempia tuli paikoin jopa liikaa. Myös ravien käsiohjelma sai pelaajilta kyytiä vaikeaselkoisuutensa vuoksi.

Tunnelma pääkatsomossa oli kuitenkin tiivis, ruoka maistui ja palvelukin pelasi. Kaikkein lysteintä oli tietysti heillä, jotka osasivat pistää T65-pelissä merkit kohdalleen ja tähän porukkaan ei kimppamme kuulunut.

Pelin vaihto oli enemmän kuin viikko sitten eli 275 692,20 euroa ja kuusi oikein rivillä sai 331,40 euroa. Muutama euro heltisi vitosillekin.

Rivi käynnistyi suosikkipitoisesti. Avauskohteen Kuopiossa vei pelipohja Virin Veijari suorastaan näytöstyyliin. Ihan yhtä helppoa ei sen sijaan ollut Olli Koivusen luotsaamalla Shadow Of Brisbanella, sillä selästä spurtannut Fire Spruce heitti ihan kunnon haasteen.

Suosikki kuitenkin vastasi ja päätöspuolikas lennettiin 10,0-kyytiä Ida Glitterin otettua pronssia kaukana takana.

Minto´s Don Juan otti Kuopion kolmannessa kohteessa varman voiton ennen Vincent Croftia eli suosikkien merkeissä mentiin.

T65-nelonen päästeltiin taas Pilvenmäellä ja tämän lähdön selvästi paras hevonen oli loppilaistamma Maikkis, jonka kierroksen mittainen piilokiri oli muille liikaa. Istuin lähdön aikana omistaja Pekka Koskelan vieressä ja ihmettelin kuinka äijä pystyy olemaan lähdön aikana niinkin rauhallinen.

Huonon juoksun saanut Rikastuva ehti kunniakkaaksi kakkoseksi ennen Villikuumaa.

Valmentaja-omistaja Minna Piirosen juhlat jatkuivat Kuopiossa viidennessä kohteessa kun Minto´s Daisy Star täräytti lopussa niukasti ohi Tessa´s Devilistä

Päätöskohde ravattiin taas Forssassa ja sen piti olla selvä puolen kierroksen jälkeen kun megasuosikki Snowdon oli marssinut johtoon.

Ravien yllätyksellisyys ja magiikka näytti lopussa kuitenkin parhaita puoliaan kun loistoreissun toisessa ulkona saanut Jyrki Tammimetsän ohjastama ja valmentama kolmossuosikki Global Spellboud kiri selityksittä suosikin ohi.

Yhteenvetona tästä Magic Mondaysta tulee mieleen se, että konsepti on kiinnostava, mutta toteuttamistavassa on parantamisen varaa. Asiassa on sellainenkin puoli, että tiettyihin juttuihin järjestävillä radoilla ei ole minkään valtakunnan mahdollisuutta vaikuttaa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic