Lounais-Häme

Laaksokunnas etsii lisää rakennettavaa Forssassa

Rakennusliike Laaksokunnas juhli eilen Forssassa As. Oy Forssan Pumpulin harjannostajaisia Koulukadun varrella. Rakenteilla oleva kerrostalo, josta kaikki asunnot on jo myyty, on viimeinen kerrostalo, joka Laaksokunnaksen omistamalle keskeiselle alueelle rakennetaan.

Rakennusliikkeellä on vielä mahdollisuus rakentaa alueelle viisi omakotitaloa ja kaksikerroksisia pientaloja, joissa asunnot ovat yhdessä kerroksessa. Rakennusoikeutta on käyttämättä 5200 neliömetriä. Alueella sijaitsee myös huonokuntoinen makasiini, jolle ei ole löydetty jatkokäyttöä.

Toimitusjohtaja Matti Laakso kertoo rakennusliikkeen suunnittelevan nelikerroksisen kerrostalon rakentamista Tammelaan Matintie 1:een. Kerrostaloon tulee kellari, johon tulee talli seitsemälle autolle. Koemarkkinointi kohteesta käynnistetään todennäköisesti tammikuussa, jolloin myönteisen palautteen myötä rakentaminen voitaisiin aloittaa jo keväällä. Kerrostaloon on suunnittelussa 18–20 asuntoa.

Laakso kertoo rakennusliikkeen kaipaavan uusia kerrostalokohteita Forssassa. Hän ihmettelee paikallisen asemakaavoituksen hitautta. Yrityksen tavoitteena on ollut jo pitkään purkaa osa Hämeentien varrelta käytöstä pitkään poissa olleesta marketkiinteistöstä ja rakentaa kaavamuutoksen hyväksymisen kautta Hämeentien alun alueelle kolme uutta kerrostaloa, joihin tulisi 70–80 asuntoa. Suunnitelma on ollut kaupungin käsiteltävänä ensi huhtikuussa jo kaksi vuotta. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic