Lounais-Häme

Lähdekorven haasteajo sujui haavereitta - katso video!

Pilvenmäen ravikartalle todennäköisesti pysyvästi ilmestynyt Karin haasteajo ei suurempia sattumuksia tarjonnut, mutta mielenkiintoinen se oli alusta loppuun.

Lähdön selostanut ravi- ja mediapersoona Kari Lähdekorpi hoiteli osuutensa huumorilla ja opetusmielessä tehden sen niin taitavasti, että nimenomaan hänen omistamansa hevoset nappasivat kaksoisvoiton.

Alusta loppuun johtanut Saul oli selvä ykkönen ennen Tea Cakea Leemark´s Casimirin sijoittuessa pronssille. Voittajaa ohjasti Joensuun raviradan toimitusjohtaja Pasi Pykäläinen.

-Mukava hevonen ajaa ja tuntui voittajalta ihan alusta lähtien. Ja parasta tietysti se, että nyt voin antaa Koivusen Harrille ohjeita miten tällä pitää ajaa, Pykäläinen virnuili voittajahaastattelussa.

 

Lähdön ohjastajien keskuudesta valittiin myös yleisön suosikki ja sellaiseksi saatiin huikealla äänivyöryllä Johanna Kyläkoski.

-Taisi tulla suurin osa äänistä tuolta Urjalan suunnalta, Johanna tuumasi.

Haasteajon voittanut Saul noteerasi loppuajakseen täyden matkan ryhmässä 16,6 napaten kauden kolmannen voittonsa.

Forssan Lehden nettisivuilta on maanantaina katsottavissa lähdössä ajaneen lehden toimittaja Ami Laaksosen kypäräkameralla kuvattua materiaalia lähdön tapahtumista.

 

Teenelosen ensimmäinen kohde oli Piquant Striden ja Mikael Pitkäsen ylivoimaisella soololla. Ruuna pakeni muilta jo loppukaarteessa 13,5-kyytisella lopetuksella.

Toisen kohteen pelisuosikki Sheikki kompuroi loppusuoralla laukalle ja näin sen selässä matkannut Holari kirmasi iloisesti ykköseksi.

Päätöskohteessa ei sen jälkeen suurempaa jännitettävää ollut kun Thelma Zet oli onnistunut kiihdyttämään keulaan. Siitä tamma vastaili muille tarpeen mukaan eikä antanut huimasti kirineen Enrico La Rentankaan lopussa yllättää.

 

Ravien erikoisuus oli myös se, että jokaisen lähdön selosti eri ihminen ja heille kaikille iso kiitos siitä, että uskalsivat pistää itsensä ja äänensä likoon. Viimevuotisesta selostajaryppäästä oli tälläkin kertaa mukana paikallinen ravipersoona Iivari Ingves, joka petrasikin vuoden takaisesta ainakin puolen kierroksen verran.

T4-pelin vaihto oli 66 943,40 euroa ja oikealla rivillä tienasi 88,50 euroa. Terassilla viihdyttiin hyvin ja virvokkeet maistuivat.

Puolentoista viikon kuluttua Pilvenmäellä ajetaan tuiki harvinainen T65-kierros ja tätä ihmettä sietää kaikkien tulla seuraamaan. FL

 

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic