Lounais-Häme

Lähes puolet edustajiston jäsenistä uusia

Lounaismaan Osuuspankin omistaja-asiakkaat valitsivat jälleen uuden edustajiston tulevaksi nelivuotiskaudeksi.

Omistaja-asiakkaat valitsivat 50 jäsentä, joista uusia on 23. Valituista 20 on naisia ja 30 miehiä. Mukana on opiskelijoita, palkansaajia, yrittäjiä ja eläkeläisiä.

Vaalien äänestysprosentti oli 21,93. Äänioikeutettuja omistaja-asiakkaita on yli 45000.

Edustajisto käyttää pankissa ylintä päätösvaltaa. Varsinaisessa edustajiston kokouksessa päätetään muun muassa vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja toimitusjohtajalle edelliseltä tilikaudelta.

Edustajiston kokouksissa valitaan myös tilintarkastaja ja hallintoneuvoston jäsenet sekä päätetään isoimmista lahjoituksista.

Edustajiston kokouksessa valitaan myös tilintarkastaja ja hallintoneuvoston jäsenet sekä päätetään isoimmista lahjoituksista.

Forssa-Tammela vaalipiirin uudet jäsenet ovat Risto Aaltonen, Ritva Aho, Sauli Alitalo, Timo Huokuna, Johanna Häggman, Ilkka Joenpalo, Marja-Leena Korpela, Arttu Laasonen, Esa Laukkanen, Erkki Liikanen, Emmi Lintonen, Eero Pura, Lotta Saarenmaa, Johanna Talikainen ja Irmeli Vinnikainen.

Someron vaalipiiristä edustajistoon valittiin Anita Hallapelto, Sanni Ingerman-Laine, Markku Mäki-Teeri, Minna Nikkanen, Mari Siviranta ja Mikko Virtanen. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti