Lounais-Häme Forssan seutu

Lähi- ja luomuruokaa Forssan seudulla lisäävä hanke etenee – Maaliskuussa luvassa yrittäjäinfoa

Seuturuokapilotin vetäjät sanovat hankkeen antavan tuottajille osaamista ja rohkeutta osallistua myös muiden seutujen hankintakilpailuihin. Ensi perjantaille määritelty takaraja joustaa tarvittaessa.
Loikun ateriapalvelupäällikkö Jaana Ketonen ja muut työntekijät odottavat jo, milloin pääsevät hyödyntämään uudella keskuskeittiöllä lähi- ja luomuruokaa dynaamisen hankintajärjestelmän avulla. Kuva: Lassi Puhtimäki / FL

Seuturuokapilotin vetäjät sanovat hankkeen antavan tuottajille osaamista ja rohkeutta osallistua myös muiden seutujen hankintakilpailuihin. Ensi perjantaille määritelty takaraja joustaa tarvittaessa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti