Lounais-Häme

Lähiruokaa tehdään tutuksi Loimaalla

Viime vuoden syyskuussa käynnistynyt lähiruoan tiedonvälityshanke Yhteisillä eväillä lähiruoka kasvuun Varsinais-Suomessa tukee toimialan ja yritysten kehittymistä. Tavoitteena on rakentaa Varsinais-Suomesta lähiruoan mallimaakunta, jossa yhteistyön turvin parannetaan elinkeinon kilpailukykyä. Hanketta koordinoi Turun yliopiston Brahea-keskus ja osatoteuttajiin lukeutuu mm. Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä Novida. – Hämeessä lähiruoka on jo löytänyt hyvin tiensä ravintoloihin ja kuluttajille LähiPuoti Remeksen myötä. Jotakin…

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti