Lounais-Häme

Lähiruokaa tehdään tutuksi Loimaalla

Viime vuoden syyskuussa käynnistynyt lähiruoan tiedonvälityshanke Yhteisillä eväillä lähiruoka kasvuun Varsinais-Suomessa tukee toimialan ja yritysten kehittymistä. Tavoitteena on rakentaa Varsinais-Suomesta lähiruoan mallimaakunta, jossa yhteistyön turvin parannetaan elinkeinon kilpailukykyä. Hanketta koordinoi Turun yliopiston Brahea-keskus ja osatoteuttajiin lukeutuu mm. Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä Novida. – Hämeessä lähiruoka on jo löytänyt hyvin tiensä ravintoloihin ja kuluttajille LähiPuoti Remeksen myötä. Jotakin…

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic