Lounais-Häme Forssan seutu

Lahjakortilla apua seudun yrityksille: Forssan Yrityskehitys avaa uuden torin kauppapaikaksi yrittäjille ja kuluttajille

Forssan Yrityskehitys kokoaa paikallisyrittäjät lahjakorttien verkkokauppaan.
Forssan Yrityskehityksessä piisaa kiireitä korona-aikana. Arkistokuvassa Riikka Riihimäki (oik.) ja Elina Eriksson. Kuva: Tapio Tuomela
Forssan Yrityskehityksessä piisaa kiireitä korona-aikana. Arkistokuvassa Riikka Riihimäki (oik.) ja Elina Eriksson. Kuva: Tapio Tuomela

Forssan Yrityskehitys on luonut pikavauhtia uuden torin Forssan seudun asukkaille. Kyseessä on 2.4. avautuva lahjakorttien verkkokauppa, joka kantaa nimeä Forssan toripalvelu.

Forssan toripalvelu on verkkokauppa, joka auttaa Forssan seudun pienyrittäjiä koronakurimuksessa.

– Tavoitteena on tuoda kassavirtaa yrittäjien juokseviin kuluihin aikana, jolloin palvelukohtaaminen on vähentynyt, toimitusjohtaja Riikka Riihimäki Forssan Yrityskehityksestä kertoo.

Lahjakortin myyjäksi pääsee kirjautumalla palveluun. Yrittäjät saavat tarkemmat tiedot lähiaikoina.

– Fykki tarjoaa alustan, ja palvelu on yrittäjille maksuton. Toivomme, että mahdollisimman moni seudun yrittäjä tulee mukaan. Vaikka nimi on Forssan tori, verkkokauppa on suunnattu koko seudun yrittäjille, Riihimäki painottaa.

Lahjakortin hinta menee kokonaisuudessaan yrittäjälle.

– Kauppa on täysin yrittäjän ja asiakkaan välinen.

Vain lahjakortteja kaupan

Alusta on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta verkkokauppa saadaan nopeasti toimintaan. Ostoskoriin voi valita vain erihintaisia lahjakortteja.

Riihimäki uskoo, että asiakkaat löytävät toripalvelun.

– Ihmisissä on herännyt halu auttaa, ja verkkokauppa on siihen helppo tapa, Riihimäki sanoo ja antaa esimerkin ostoksesta.

– Voit ostaa lahjakortilla kukkia vaikkapa naapurille vietäväksi. Voit ostaa myös ”virtuaalikukkia”, jos haluat ihan vain auttaa yrittäjää.

Yrityskehitys tiedottaa pian lisää

Idea uudesta palvelusta syntyi viime perjantaina.

– Koodariporukka on tehnyt loistavaa työtä nopeasti, Riihimäki kiittelee.

Forssan Yrityskehitys tiedottaa lahjakorttien verkkokaupasta lähiaikoina tarkemmin niin yrittäjiä kuin kuluttajiakin.

Uusimmat

Näkoislehti

15.7.2020

Fingerpori

comic