Lounais-Häme Forssa

Lahjakortit eivät vanhene korona-aikana

Kuvituskuva.

Joululahjoiksi saadut lahjakortit eivät ole kädessä tikittävä aikapommi ainakaan kaksi forssalaista kauneushoitolaa kattavan pikaotannan perusteella.

Miten käy lahjakorttien, joiden voimassaolo on päättymässä nyt korona-aikana?

– Kyllähän me tietenkin joustetaan päättymisajassa. Lahjakortin saa käyttää myöhemmin. Meihin ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä. Se on ihan selkeä juttu, kosmetologi Tuija Rauman Kauneushoitola Tuhkimosta kertoo.

– Meillä lahjakortit ovat aina voimassa vuoden. Palvelu on meille sydämenasia. Emme ole vielä koskaan kieltäytyneet, vaikka lahjakortti olisi mennyt vanhaksi, Kauneushoitola Salonki Henriettan yrittäjä Johanna Tähtinen sanoo.

Miten korona on heijastunut asiakasmääriin?

– Kun tämä alkoi, niin hiljeni reilusti. Asiakkaita oli varmaan puolet normaalista. Päivän uutisointi on selvästi vaikuttanut. Illalla kalenteri on voinut olla täysi ja seuraavana päivänä ihan tyhjä. Melkoista säätämistä on välillä ollut, Rauman kuvailee.

– Riskiryhmäläiset ovat peruneet aikojaan. Onneksi asiakaskunta on tosi laaja, eivätkä nuoret ole olleet niin huolestuneita. Alussa kukaan ei tullut ostoksille. Jotain keinoja piti keksiä: Instagramin kautta myin yhdellä 14 sekunnin videolla todella paljon magneettiripsiä, Tähtinen kertoo.

Miltä kevään tilanne nyt näyttää?

– Viime viikolla puhelin alkoi taas soida kovasti. Ihmiset haluavat laittaa jalat kuntoon ja kulmat kuntoon näin kevään tullessa, Rauman iloitsee.

– Viime viikko oli jo tosi kiireinen. Asiakkaat uskaltavat tulla ostoksille ja uusia varauksia tehdään. Myös ikäihmiset ovat olleet liikkeellä, Tähtinen selvittää. FL

Uusimmat

Näkoislehti

30.9.2020

Fingerpori

comic