Laineen maalivire jatkui Minnesotaa vastaan, mutta Wild tykitti neljällä voittoon

Helsinki
24.11.2018, 05:45

Urheilu-uutiset

Winnipegin Patrik Laine pöllytti jälleen verkkoa, kun Jets kohtasi Minnesotan jääkiekon NHL-kierroksella. Laine tehtaili Winnipegin avausmaalin ottelun ensimmäisessä erässä ja venytti näin pisteputkensa neljän ottelun mittaiseksi.
Laineen maalivire oli kauden alussa hieman hakusessa, mutta sittemmin tahti on kiihtynyt. Kahdessa aiemmassa ottelussaan Laine ampui yhteensä viisi osumaa ja on tehnyt kauden aikana kaikkiaan 14 maalia.
Minnesotaa vastaan Winnipeg menetti 2-0-johtonsa, kun kotiareenalla pelannut Wild tykitti kolmannessa erässä neljä maalia ja käänsi lukemat 4-2-voitoksi.
Minnesotan Mikael Granlund kirjautti yhden syöttöpisteen, joukkuetoveri Mikko Koivu jäi ilman tehoja.
Suomalaiset onnistuivat maalinteossa myös Columbuksen ja Toronton välisessä mittelössä.
Toronton Kasperi Kapanen nosti joukkueensa toisen erän alussa 2-2-tasalukemiin, mutta Columbus otti lopulta 4-2-voiton Markus Hännikäisen osumalla kolmannen erän alkupuolella. Hännikäinen teki kauden toisen maalinsa, Kapaselle maali oli kauden kymmenes.
Carolinan tehokaksikko Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho oli jälleen vauhdissa, kun Hurricanes rökitti kotonaan Floridan maalein 4-1. Teräväinen laukoi Carolinan 3-0-maalin ylivoimalla Ahon syötöstä.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic