Lounais-Häme Forssa

Laiton uhkaus ja ampuma-aserikos Forssan Viksbergissä torstaina - Paikalle ainakin neljä poliisipartiota suojavarusteissa

Kuva: JUSSI LEINONEN
Kuva: JUSSI LEINONEN

Forssan Viksbergissä Helsingintien ja Lallintien alueella todistettiin viime viikon torstaina varsin näkyvä poliisioperaatio, kun ainakin neljä poliisipartiota otti kiinni yhden henkilön epäiltynä laittomasta uhkauksesta ja ampuma-aserikoksesta.

Poliisi on aiemmin ollut vaitonainen tapauksesta, mutta nyt epäiltyä on kuulusteltu, ja poliisi voi kertoa joitakin tapaukseen liittyviä yksityiskohtia.

Epäilty on päästetty vapaaksi, mutta tutkinta on yhä kesken. Tapauksessa ei loukkaantunut ketään, eikä ampuma-asetta käytetty.

Hätäkeskus sai hälytyksen lähelle Forssan Tokmannia torstaina kello 14.43. Hälytyksen mukaan käynnissä oli sanaharkka, jonka aikana tiettyyn henkilöön oli kohdistunut aseellista uhkaa. Poliisin mukaan ulkopuoliset eivät olleet tilanteessa suorassa vaarassa, vaikka tapaus sattui yleisellä paikalla ulkotiloissa.

Koska tapaukseen liittyi ampuma-ase, poliisit lähtivät tehtävälle 4-5 partion voimin ja suojautuneena esimerkiksi kilvillä ja kypärillä. Tilanne kuitenkin eteni rauhallisesti, eikä epäilty vastustanut kiinniottoa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

12.8.2020

Fingerpori

comic