Lounais-Häme Forssa

Lämmin sää toi haasteita Forssan perjantairaveihin

Pilvenmäen nelosella reilut 20 euroa.
Hannu Torvinen ohjasti Villiäijän ykkösenä maaliin Pilvenmäen avausähdössä Kuva: Tapio Tuomela

Pilvenmäen perjantairavien työllistetyimmät henkilöt olivat ratamestareita, sillä lämmennyt sää aiheutti kaksikolle päänvaivaa yli oman tarpeen.

Rata oli kuitenkin ajettavassa kunnossa, kun jokaisen lähdön välissä pintaa kaavittiin pois kahden koneen voimin.

Illan T4-pelissä ei tarvittu kuin kahta numeroa. Kaksi ensimmäistä lähtöä meni nelosille, kaksi viimeistä viitosille. Pelin vaihto oli 66 324,70 euroa ja tarkka voittosumma 20,30 euroa.

Avauskohteen pelisuosikki Oakie laukkasi viimeisen kierroksen alkaessa, mutta Olli Koivunen taituroi sen välittömästä raville ja viimeisen puolikkaan ruuna tuli ihan omaa kyytiään. Gisela Luxi oli johtopaikalta hyvä kakkonen.

Matter Of Course marssi toisessa T4-lähdössä puolikkaan kohdalla keulaan, mutta oli aseeton kun sen takana matkannut Cape´s Caviar sai loppusuoralla menoluvan.

Lohjalaisen Paula Kerkelän omistama ja valmentama Here Comes Marty oli suosikki kolmannessa ja nipin napin se lopulta voittikin. High Flying oli keulasta kova luu, mutta ihan tappiin asti sen veto ei kestänyt.

– Tämä on täysin oma persoonansa ja sen ehdoilla mennään, kuvasi omistaja-valmentaja suojattiaan lähdön jälkeen.

Neljännessä T4-lähdössä juostiin 2 640 metriä ja keulaan kiiruhti Mister Lane. Guido Di Quattro ajautui sen rinnalle ja tässä asetelmassa mentiinkin lähes koko matka. Johtohevonen taipui loppusuoralla, mutta kuolemanpaikkahevonen porskutti ihailtavasti loppuun asti.

Illan kolmantena lähtönä ajettu monteajo päättyi Anna Sulinin ajaman Hopeless Guyn selvään ja varmaan voittoon. Fakir Victory oli kakkonen ennen An-Anna Bellaa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic