Lounais-Häme

Lamminranta Beach Party sai kiitosta osallistujilta

 

Linikkalanlammin ylle on noussut sadetta enteileviä pilviä. Epävakaasta säästä huolimatta Lamminrannan kioskin edustalle on kerääntynyt yleisöä.

-Ei muuta kuin rock and roll, Mikael Björklund huikkaa avajaispuheensa lopuksi. Kesän uusi tapahtumatulokas, Lamminranta Beach Party, on alkanut.

 

-Ajatus Beach party -tapahtuman järjestämisestä syntyi kesäkuun alussa pohtiessamme, miten uimarannalle saataisiin lisää kävijöitä. Tapahtuman tarkoituksena on elävöittää Lamminrannan aluetta ja samalla tehdä sitä tutuksi ihmisille, jotka sen hienoutta eivät ole vielä huomanneet, tapahtuman isä Mikael Björklund kertoo.

Hän on vastannut kesän ajan uimarannan grillikioskin toiminnasta Tyykikylän Kädentaitajat ry:n palveluksessa.

-Vaikka kesä on ollut kolea, uimarannalla on siitä huolimatta viihtynyt väkeä aina vauvasta vaariin. Sen takia halusimme järjestää koko perheelle suunnatun ilmaistapahtuman, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua, sanoo Björklund.

Hän toivoi, että sunnuntaina ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma houkuttelisi paikalle ainakin noin 200 kävijää.

 

Talkoovoimin järjestetyn Beach Partyn ohjelma oli rakennettu paikallisen osaamisen varaan.

Lavalla nähtiin muun muassa Forssan naisvoimistelijoiden team Hileen sekä kahden paikallisen nuorisobändin, Haloo Forssan ja AVJV:n, esitykset. Tapahtumapäivän päätti The Snake duo, jonka esitys oli suunnattu vanhemmalle yleisölle.

-Pyrimme tekemään Beach partysta perinteen, joka on tunnettu monipuolisuudestaan. Olen iloinen siitä, että nopealla aikataululla organisoitu tapahtuma sai yhteistyökumppaneiden taholta hyvän vastaanoton, Björklund kiittelee.

Beach Partyn järjestäjien tavoitteena oli tarjota paikallisille nuorille mahdollisuus esitellä omaa osaamistaan yleisön edessä.

Tähän mahdollisuuteen tarttui Beach Partyn lavalla nähty Haloo Forssa -bändi. Kaksi vuotta sitten perustetun kokoonpanon ohjelmistoon kuuluu pääasiassa popmusiikki.

-Yhtyeen nimi on saanut vaikutteita Haloo Helsinki -bändin nimestä, sillä aivan yhtyeemme alkuaikoina soitimme paljon myös heidän kappaleitaan, Haloo Forssan kitaristi Mikko Alakärri kertoo.

Jo hieman esiintymiskokemusta omaavaa bändiä ei lavalle nouseminen juurikaan jännittänyt.

-On hienoa päästä esiintymään tämänkaltaisessa kesätapahtumassa, nuori kitaristi hymyili.

 

8-vuotias Julia Tähkänen oli saapunut tapahtumapäivään äitinsä Sinikka Saukon sekä sisarustensa Joelin, Jasperin ja Jasminin kanssa.

-Täällä on ollut valtavan kivaa. Toivoisin, että ensi vuonna tapahtumassa olisi enemmän kilpailuja, joissa jokainen saisi palkinnon, Tähkänen tuumasi pomppulinna-leikkien tiimellyksestä.

Myös äiti Sinikka oli tyytyväinen tapahtuman antiin. Erityistä kiitosta saavat muun muassa sen järjestämisajankohta ja tapahtumapaikka.

-Pyrimme osallistumaan aktiivisesti Forssan seudulla järjestettyihin tapahtumiin koko perheen voimin. Lapsille suunnattuja tapahtumia järjestetään aika paljon, mutta toisaalta eihän niitä koskaan voi olla liikaa, hän summaa. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic