Lounais-Häme

Leijona Futsal kotipelissään niukasti SoVoa parempi

Somerolaisille kauden ensimmäinen tappio.
Gezim Voca on laukonut SoVolle jo kolmetoista maalia.

Someron Voima Futsal kohtasi vihdoinkin voittajansa, kun se kauden kuudennessa Futsal-Liigan ottelussaan kohtasi Leijona Futsalin tämän kotiluolassa Akaan Toijalassa.

Kotijoukkueen avausjaksolla hankkima kolmen maalin etumatka kesti vieraiden loppupelin hurjan takaa-ajon, joten Leijona nappasi täydet kolme sarjapistettä maalein 6-5 (5-2).

– Tappio tietysti harmittaa aina, mutta pelillisesti esityksemme oli tänään sen verran hyvä, että kauhean pettynyt en osaa olla. Hallitsimme peliä ja toisella jaksolla jopa aivan selvästi, mutta ratkaisupaikoissa pallo pomppi suotuisammin kotijoukkueelle, SoVo Futsalin manageri Jarkko Ihalainen totesi.

Ihalainen viittasi oman joukkueensa lukuisiin tolppia ja yläparrua kolisuttaneisiin laukauksiin sekä useisiin, jopa tyhjästä maalista niukasti ohi livahtaneisiin viimeistely-yrityksiin.

Vastaavasti Leijona pääsi iskemään kaksi osumaa rangaistuspilkulta ja loput nopeiden vastahyökkäystensä päätteeksi.

Kaksi hyökkäysorientoitunutta joukkuetta tarjosivat tuttuun tyyliinsä nähtäväksi värikkään ja tilannerikkaan kamppailun.

Kuten manageri mainitsi, SoVo oli enimmän osan aikaa hallitsevampi osapuoli, mutta maalien viimeistelyssä kotijoukkue oli tehokkaampi. Lisäksi Leijonan maalivahti Juho Laine pelasi todella erinomaisen ottelun.

Edellisillä kausilla SoVon riveissä Arber Istrefin varjoon jäänyt Gezim Voca on alkukaudella ottanut joukkueensa tehomiehen viitan kantaakseen. Hirmuvireinen turkulainen kasvatti johtoaan liigan maali- ja pistetilastoissa saalistettuaan eilen neljä (2+2) tehopistettä. Kuudessa ottelussa Voca on maalannut jo kolmetoista kertaa.

Yksi vieraiden osumista kirjattiin vastustajan omaksi maaliksi ja lopuista vastasivat Mergim Bushi sekä Moshtagh Yaghoubi.

SoVon osalta liigapelit jatkuvat jo tänään kotiottelulla tamperelaista Ilves FS:a vastaan.

– Eiköhän Toijalan pelistä jäänyt meidän porukallemme sen verran hampaankoloon, että Ilvestä vastaan pistämme kunnon sisulatauksen peliin, manageri Ihalainen lupasi.

Näkoislehti

28.9.2020

Fingerpori

comic