Lounais-Häme

Lepistönkadulla voi yhä treenata vuorokauden ympäri – LF Gymin tiloissa uudet yrittäjät

-Mietin tosi pitkään, kun Leena (Kastikainen) kysyi minulta, haluaisinko LF Gymin tiloihin uudeksi yrittäjäksi. Ajattelin, että yksin en ainakaan tähän lähde, jokioislainen Päivi Aittamaa naurahtaa.

Apuun löytyi tammelalainen Annika Sipilä. Aittamaa ja Sipilä tutustuivat toisiinsa hierontakoulussa Turussa, ja toimivat nyt Lepistönkadulla sijaitsevan salin uutena yrittäjäkaksikkona.

Toiminta on alkanut nimellä Ote Sali, mutta tulevaisuudessa Aittamaan ja Sipilän kuntosali tunnetaan Sali24:nä, kunhan nimenhakuprosessi saadaan maaliin.

Nimi Ote Sali tulee Aittamaan osakeyhtiöstä, jonka alla Forssan Kamppailijoiden treenisali on toiminut – niin ikään Sortohaassa. Sali24:n naapurisali toimii jatkossakin Forssan Kamppailijoiden tukikohtana ja harjoittelupaikkana. Aittamaa jatkaa myös Forssan Kamppailijoiden toiminnanjohtajana.

Työnjako Sipilän ja Aittamaan välillä on melko selvä. Aittamaa hoitaa liikuntapuolta, Sipilä asiakaspalvelua.

Aittamaalla on vankka liikunta-alan tausta. Hän on työskennellyt esimerkiksi Ypäjän Hevosopiston liikunnanohjaajana, ja hänellä on lukuisia liikunta-alan koulutuksia. Aittamaa on myös menestynyt kilpaurheilija kamppailulajien puolella.

Sipilällä taas on pitkä asiakaspalvelutausta kaupan alalta. Hän tekee myös asiakashierontoja.

-Meidän visiomme osuvat hyvin yhteen ja luotamme toisiimme paljon, Aittamaa ja Sipilä sanovat.

Lisäksi Sali24:ssä häärii muutama personal trainer sekä hierojia.

Aittamaa toteaa, että jatkossakin salin suurin vahvuus on se, että harjoittelemaan pääsee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Toinen etu on suuret ja korkeat tilat, jotka mahdollistavat hyvän ilman. Kevättalvella tiloissa myös uusittiin ilmanvaihtoa, mikä on parantanut hapensaantia entisestään.

Ainakaan aluksi suuria muutoksia salilla ei luvassa ole, ja esimerkiksi lapsiparkki toimii edelleen. Ryhmäliikuntatilaa hyödynnetään jatkossa entistäkin paremmin.

-Tietysti teemme paikasta meidän näköisemme, olemme uusille jutuille hyvin avoimia. Esimerkiksi tankotanssia ja muita tansseja suunnittelemme syksylle. Sulkapalloakin on kyselty paljon, ja sitä pyrimme järjestämään. Lisäksi teemme joitakin laitepäivityksiä, Aittamaa sanoo.

Suurin motivoija saliyrittäjäksi lähtemiseen oli asiakkailta tullut toive. Aittamaa ja Sipilä haluavat tarjota hyvän treenipaikan, johon on helppo tulla. Kaksikko toivoo, että Sali24 olisi asiakkaille ”kodin jälkeen paras paikka viettää aikaa”.

-Jokainen uusi liikunnan pariin löytävä ihminen saa aina sydämeni iloitsemaan, kun huomaan, miten hyvää liikunta tekee ihmiselle itselleen. Ja tämä on aina ollut urheilussa ja liikunnassa se minua eniten motivoiva tekijä, kun valmennan, Aittamaa sanoo.

-Liikkuminen ja itsestä huolehtiminen on minulle elämän ydinasia. Sen mahdollistaminen on parasta, mitä voin tehdä. Ja kun sen tekee kimpassa, se on vieläkin hauskempaa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic