Lounais-Häme Forssa

Liekit antoi liikaa eteen RNK:lle, syksy silti mennyt hyvin nousijajoukkueelta

Kotijoukkue oli avauserässä kuin unessa.
Oskari Lehtinen nousi maalille ja tuikkasi Liekkien 3–7-kavennuksen.

Liukas ja aggressiivisesti karvannut RNK Hoci oli paha pala Liekeille lauantaina jäähallissa. Lepsusti aloittanut Liekit antoi raisiolaisjoukkueelle liikaa eteen ja taipui 2. divisioonakamppailussa selkein 4–8 (1–6, 3–1, 0–1) -lukemin.

RNK Hoci ratkaisi pelin käytännössä jo avauserässä. Joukkue mätti kiekon kuusi kertaa forssalaisten maalin, kun Liekit onnistui maalinteossa vain kerran.

Liekkien osuman viimeisteli kukas muu kuin Antti Tenkanen.

– Me olimme avauserässä vähän kuin unessa. Ei liikkunut kiekko, eikä luistin. Ei ihme, että kaveri polki ohi ja teki maaleja, totesi Liekkien valmentajista Petteri Koistinen.

Toisesta erästä lähtien peli oli enemmän tai vähemmän kotijoukkueen hallussa, mutta maalinteko oli yhä nihkeää. Liekit nousi kuitenkin kolmen maalin päähän, kun Tenkanen, Aku Rissanen ja Oskari Lehtinen osuivat kerran mieheen.

Päätöserässäkin Liekeillä oli monta tekopaikkaa, mutta erän ainokaisen iski RNK, kun Samu Heinonen luritti maalin edestä päätöslukemat 4–8:aan.

– Hallitsimme koko loppupeliä, mutta viimeistely oli huonoa. Ehkä se söi itseluottamusta, kun hyvistä paikoista ei saatu sisään, Koistinen totesi.

Lauantain tappiosta huolimatta sarjanousija Loimijoen Liekit on aloittanut 2. divisioonan hyvin. Joukkueella on kuudesta pelistä neljä voittoa ja kaksi tappiota.

– Sarja on alkanut tosi hyvin. Meillä on kuitenkin vain yksi tavoite, se on sarjapaikan säilyttäminen, Koistinen sanoo.

Liekkien 2. divisioonapelit jatkuvat ensi lauantaina KuKia vastaan Harjavallassa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

9.4.2020

Fingerpori

comic