Lounais-Häme

Liekit kauteen lohkovoitto mielessä

Loimijoen Liekit aikoo pitää lipun korkealla Länsirannikon 3. divisioonassa. Joukkue oli viime keväällä lähellä nousta 2. divisioonaan, eikä aio kumarrella kuvia tälläkään kaudella.

– Viime vuonna voitimme lohkon ja olimme voiton päästä noususta. Meillä ei voi olla tälle kaudelle muuta tavoitetta kuin lohkon voitto ja katsoa kuinka pitkälle karsinnoissa keväällä päästään, Liekkien nokkamies Matti Paavilainen kertoo.

Liekeillä on kolmosdivariin tasokas nippu. Löytyy niin voimaa, taitoa kuin kuntoakin.

Forssalaisjoukkueen tyyli säilyy räväkkänä, eikä katsojilla pitäisi olla tylsää lehtereillä.

-Odotan meiltä tasapainoista viisikkopelaamista, kuitenkin hyökkäys edellä. Maaleja haluamme tehdä jatkossakin.

Paavilaisen mukaan pelaajia löytyy neljään kentälliseen, mutta työkiireitä lienee kauden miittaan pelaajilla sen verran, että pääasiassa peleissä käytetään kolmea kenttää.

Lohkon suosikkeja ovat Liekkien ohella porilainen Karhu HT ja turkulainen Kisa-Veikot.

-Mukavaa on myös se, että vanha arkkivihollisemme Tigers Raumalta nousi takaisin sarjaan. Niissä peleissä näkee varmasti Gordie Howe -hattutemppuja (maali+syöttö+ tappelu).

 

Liekeillä on 3. divisioonatasolle leveä ja laadukas joukkue. Toni Pohjonen on varmasti sarjan parhaita maalivahteja ja kokoaa pelistä toiseen hurjia torjuntalukemia.

FPS:stä joukkue on saanut riveihinsä aiemmin maalivahtina pelanneen, nyt puolustajana jatkavan Valtteri Valtosen ja maaliahneen taitohyökkääjän Antti Tenkasen.

-Taikuri Tenkanen palasi riveihin ja jatkaa siitä mihin viimeksi jäi, Paavilainen sanoo.

FoPSin junnupuolelta, jolla ei ole tällä kaudella A-nuorten joukkuetta, riveihin liittyivät Deniz Ates, Aleksi Moisander ja Kasper Pietilä. Ilman 4. divisioonajoukkuetta jääneestä Jokioisten Kiekkoseurasta Liekkeihin tuli maalivahti Joonas Nurmi.

-Meillä on aika hyvä kirjo pelaajia. Nuorin pelaajistamme on syntynyt vuonna 1999, vanhin 1976.

Yhdeksättä kauttaan aloittava Liekit sen kuin porskuttaa, vaikka alueen alasarjajoukkueissa on käynyt katoa Jokioisten ohella Someron ja Urjalan suunnalla.

-Tässä hommassa pitää olla pitkäjänteisyyttä, intoa ja aikaa täytyy riittää. Meilläkin meni monta kautta ennen kuin pelaajia alkoi olla mukana riittävästi. Jos tämä helppoa olisi, joukkueita olisi paljon enemmän, Paavilainen sanoo. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic