Lounais-Häme

Liikuntaa monessa muodossa

 

Iloisia ilmeitä, naurua, hikeä ja yhdessäoloa.

Näitä nähtiin totutusti naisten kuntoilutapahtuma Nice Runin laskeutuessa maanantai-iltana kotipesään eli Forssaan. Vaikka parhaiden vuosien ennätysosallistujamääristä jäätiin, noin 900 naista lähti rentoutumaan ja viettämään tyttöjen iltaa.

Forssan Seudun Mielenterveysseuran vapaaehtoiset ovat kokeneita Nice Run -kävijöitä, mutta tällä kokoonpanolla joukkue oli mukana ensimmäistä kertaa. Naiset olivat nimenneet itsensä MieliMaijoiksi ja pukeutuneet mehiläisasuihin. Ryhmän maskottina toimi turvapaikanhakija-taustainen Zahra-tyttö.

-Me olemme iloisia, pirteitä ja pistäviä, mielimaijat kehuskelivat.

Forssan Salaman toiminnanjohtaja Miia Laaksonen kertoo, että osallistujamäärän kasvattamiseksi on tehty ja saatetaan tehdä muutoksia.

-Paljon ollaan analysoitu suuntausta. Ehkä yritykset eivät enää maksa entiseen tapaan työntekijöitä mukaan. Olemme pudottaneet ryhmäkokoa kolmeen, ja kolmen ryhmien tai yksittäisten osallistujien määrä onkin suhteessa kasvanut. Pohdimme, pitääkö tapahtumaan kehitellä myös jotakin lapsille suunnattua, Laaksonen sanoo.

Nice Run on useana vuotena startannut kiertueelle Forssasta. Tänä vuonna aloitettiin viime maanantaina Seinäjoelta, mistä mentiin Pietarsaaren ja Vaasan kautta Naantaliin. Vaasassa osallistujia oli noin 2500.

-Piknik-kassi on edelleen hyvä ja kiitosta on saanut myös juontajamme Sebastian Rejman.

Forssassa esiintyivät myös Forssan naisvoimistelijoiden Safir Säihke -joukkue ja televisiostakin tuttu Marko Simi. FL

 

 

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic