Lounais-Häme Humppila

Lions Club Humppila lahjoitti sähköpianon päiväkodille

Seurakunnan kanttori Esa Lahti oli vinkannut leijonille, että päiväkodilla olisi tarvetta omalle pianolle, minkä jälkeen leijonat ryhtyivät toimeen.
Pianon luovutustilaisuudessa olivat mukana kanttori Esa Lahti, Humppilan kunnan varhaiskasvatus- ja sivistysjohtaja Katja Ojala ja Lionsien edustajat Jorma Jokinen, Jaakko Heikkilä sekä kuvan ottanut Hannu Mustonen. Paikalla olivat myös päiväkodin lapset. Kuva: Muu

Lions Club Humppila lahjoitti keskiviikkona sähköpianon Humppilan uudelle Päiväkoti Päivänpaisteelle. Hankinta toteutettiin Arne Ritari -säätiön tuella. Seurakunnan kanttori Esa Lahti oli vinkannut leijonille, että päiväkodilla olisi tarvetta omalle pianolle, minkä jälkeen leijonat ryhtyivät toimeen.

– Lahjoitimme pianon mielellämme päiväkodille, koska tiesimme, että se on siellä tarpeen. Pianon hinta oli 1450 euroa, josta Arne Ritari -säätiön osuus oli 40 prosenttia. Keräsimme oman osuutemme erilaisten aktiviteettien avulla, olemme esimerkiksi tehneet seurakunnan omistamalla tontilla puiden harvennusta ja saaneet siitä korvauksen. Olemme myös esimerkiksi käyneet oikaisemassa hautakiviä, Lions Club Humppilan presidentti Jorma Jokinen kertoo.

Jokisen lisäksi pianon luovutustilaisuudessa olivat mukana Lionsien edustajina Jaakko Heikkilä ja Hannu Mustonen sekä myös kanttori Esa Lahti. Paikalla olivat myös päiväkodin lapset ja työntekijät.

Jokisen mukaan Lions Club Humppila tekee muutenkin hyväntekeväisyystyötä.

– Olemme esimerkiksi avustaneet paikallisia urheilijoita ja hankkineet soittimia paikallisille nuorille, Jokinen sanoo. FL

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic