Lounais-Häme

Loimaa löi Koetus kakkosen

Jokioisten Koetuksen kakkosjoukkue kärsi seurahistorian ensimmäisessä Suomensarjan kotiottelussaan tappion, kun Loimaan Palloilijat vei paikallispelin lukemin 2-0 (10-1, 7-4).

Koetus aloitti terävästi, kun jokeri Jerry Villa löi ensimmäiseen vuoroon 1-0 kotijohdon.

Sen jälkeen jaksoa hallitsi Loimaa, joka paukutteli toiseen vuoroon neljä ja kolmanteen peräti kuusi juoksua. Koetuksen lyöntipeli lamaantui ensimmäisen vuoron jälkeen, joten jakso meni vieraille selvästi 10-1.

Toisella jaksolla Koetus kamppaili pitempään, vaikka kamppailua vaikeutti lukkari Jere Salmen antamat kaksi vapaajuoksua ensimmäisissä vuoroissa.

Ville Nieminen löi kunnarin ja kun Mikko Laiho kotiutti vielä Niemisen tasoittui peli avausvuorossa 2-2:een. Toisessa vuorossa Koetus nousi taas tasoihin jokeri Ville Kallio lyötyä 3-3:een.

Kolmannessa vuorossa Kallio osui taas ja Koetus nousi 4-3 johtoon.

Peli ratkesi, kun Loimaa moukaroi viimeisellä lyöntivuorollaan neljä juoksua ja kotijohto kääntyi vieraille 7-4.

Koetuksen parhaita olivat etenkin ulkopelissä kunnostautuneet Akseli Åberg ja Ville Nieminen. Joukkueelta puuttui kokenutta lyöntivoimaa, kun Teemut Mäntyvaara ja Mäkinen olivat estyneitä.

Kolmostilanteet 27-13 voittaneen Loimaan tehokkain oli yhteensä neljä juoksua lyönyt Aleksi Lehtimäki.

– Loimaa löi hyvin ja se on varmaan lohkon paras joukkue. Meille tuli ulkopelissä virheitä ja jäin kaipaamaan sisäpeliinkin vähän parempaa, tuumi Koetuksen pelinjohtaja Petri Lehtonen. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic