Lounais-Häme

Loimaa löi Koetus kakkosen

Jokioisten Koetuksen kakkosjoukkue kärsi seurahistorian ensimmäisessä Suomensarjan kotiottelussaan tappion, kun Loimaan Palloilijat vei paikallispelin lukemin 2-0 (10-1, 7-4).

Koetus aloitti terävästi, kun jokeri Jerry Villa löi ensimmäiseen vuoroon 1-0 kotijohdon.

Sen jälkeen jaksoa hallitsi Loimaa, joka paukutteli toiseen vuoroon neljä ja kolmanteen peräti kuusi juoksua. Koetuksen lyöntipeli lamaantui ensimmäisen vuoron jälkeen, joten jakso meni vieraille selvästi 10-1.

Toisella jaksolla Koetus kamppaili pitempään, vaikka kamppailua vaikeutti lukkari Jere Salmen antamat kaksi vapaajuoksua ensimmäisissä vuoroissa.

Ville Nieminen löi kunnarin ja kun Mikko Laiho kotiutti vielä Niemisen tasoittui peli avausvuorossa 2-2:een. Toisessa vuorossa Koetus nousi taas tasoihin jokeri Ville Kallio lyötyä 3-3:een.

Kolmannessa vuorossa Kallio osui taas ja Koetus nousi 4-3 johtoon.

Peli ratkesi, kun Loimaa moukaroi viimeisellä lyöntivuorollaan neljä juoksua ja kotijohto kääntyi vieraille 7-4.

Koetuksen parhaita olivat etenkin ulkopelissä kunnostautuneet Akseli Åberg ja Ville Nieminen. Joukkueelta puuttui kokenutta lyöntivoimaa, kun Teemut Mäntyvaara ja Mäkinen olivat estyneitä.

Kolmostilanteet 27-13 voittaneen Loimaan tehokkain oli yhteensä neljä juoksua lyönyt Aleksi Lehtimäki.

– Loimaa löi hyvin ja se on varmaan lohkon paras joukkue. Meille tuli ulkopelissä virheitä ja jäin kaipaamaan sisäpeliinkin vähän parempaa, tuumi Koetuksen pelinjohtaja Petri Lehtonen. FL

Uusimmat

Näkoislehti

19.9.2020

Fingerpori

comic