Lounais-Häme

Loimaalla kolaroitiin useaan otteeseen ja yritettiin tyhjentää poliisiauton rengas

Loimaalla sattui perjantaina kolme erillistä tilannetta, joissa autot kärsivät vahinkoja.

Aamuyöllä paikallinen mies lähti autoilemaan Viljavarastontieltä törmäillen pysäköityyn autoon ja puuhun. Kaupungilla kuljettaja oli ajellut nurmialueella ja kevyen liikenteen väylällä. Poliisi löysi vaurioituneen auton Hirvikoskelta ja otti epäillyn kiinni asunnoltaan lähistöltä. Mies puhalsi poliisin alkometriin 1,52 mg/l, ja tätä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Paikkakuntalaiset mies ja nainen törmäsivät autoillaan Loimaalla Pikatien ja Lamminkadun risteyksessä perjantaipäivällä. Tapahtumahetkellä oli vilkas liikenne, eivätkä risteyksen liikennevalot olleet toiminnassa. Lamminkadun suunnasta ajanut mies oli risteyksessä väistämisvelvollinen. Naisen kyydissä ollut matkustaja loukkaantui, ja hänet kuljetettiin TYKS:iin.

Perjantai-illansuussa Loimaalla Porintiellä ulkomaalainen nainen törmäsi henkilöautolla vastaan tulleeseen kuorma-autoon. Huittisten suuntaan ajanut henkilöauton kuljettaja oli törmätessä osittain vastaantulevien kaistalla. Henkilöauto ruhjoutui kuorma-auton kylkeä vasten ja lensi lopulta vasemmalle ojaan. Kuorma-auton kuljettaja säästyi vammoitta, henkilöauton kuljettaja selvisi sairaalakäynnillä. Myös henkilöautossa ollut koira selvisi järkytyksellä. Henkilöauto romuttui käyttökelvottomaksi, ja paikalle tullut pelastuslaitos imeytti kuorma-autosta valuneen polttoaineen pois tieltä.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Loimaalla Pappisten tanssilavalla poliisi joutui haitanteon kohteeksi.

Poliisin ollessa pois partioautolta paikalla ollut mies päätti tyhjentää poliisiauton renkaan. Valppaan juhlayleisön ansiosta mies jäi kiinni itse teossa. Mies sai sakon haitanteosta virkamiehelle. Poliisi kiittää järjestyksenvalvojia saamastaan avusta ja muistuttaa, että vastaavanlaiset harmittomalta tuntuvat haitanteot saattavat aiheuttaa vakavaa haittaa hälytysajoneuvon ollessa pois valmiudesta. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic