Lounais-Häme

Loimaalla naarmutusta ja riehuntaa

 

Auton naarmuttaja iski Hurrikaanin pelin aikana Loimaalla sunnuntaina klo 16.30–19.00 välisenä aikana.

Henkilöauto oli pysäköitynä lukion pihalle ja omistajan palatessa autolleen hän havaitsi, että auton tuulilasia oli naarmutettu. Tapausta tutkitaan lievänä vahingontekona. Mahdolliset havainnot tekijästä pyydetään ilmoittamaan Loimaan poliisipäivystykseen.

Nuori mies joutui pahoinpitelyn uhriksi mentyään tuttavansa auton kyytiin viikonloppuyönä Loimaan torilla. Autossa jo entuudestaan kyydissä ollut henkilö oli yhtäkkiä alkanut pahoinpidellä kyytiin noussutta henkilöä lyömällä.

Pahoinpitelyn uhri oli pyytänyt pysäyttämään auton ja paennut pahoinpitelijää, joka lähti jahtaamaan uhria ja huusi, että jatkaa pahoinpitelyä. Asianomistaja oli päässyt toisen kaverinsa mopoautoon ja pääsi poistumaan paikalta. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Loimaan poliisille ilmoitettiin, että mies oli käynyt toisen miehen rinnuksiin kiinni ja heittänyt tämän pöytää päin loimaalaisessa ravintolassa maanantai-iltana. Väkivaltaisesti käyttäytynyt henkilö oli tämän jälkeen poistunut ravintolasta. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic