Lounais-Häme

Loimaan aprillimarkkinat siirtyivät viikolla lauantaille

Loimaan Seudun Nuorkauppakamari järjestää jälleen perinteiset Aprillimarkkinat Loimaan kauppatorilla. Markkinat järjestetään tänä vuonna aiemmasta poiketen lauantaina 7. huhtikuuta kello 8-16. Tarjolla on erilaisia elintarvike-, makeis- ja leipomotuotteita, vaatteita ja asusteita sekä sisustus- ja tekstiilituotteita.

Markkinoiden yhteydessä liikenteeltä suljetaan toria reunustava osa Vesikoskenkatua Koe Loimaan seutu -teemakatua varten. Teemakadulla erityisesti seutukunnan vapaa-aika-, matkailu- ja elämysalan yritykset ja yhdistykset esittelevät toimintaansa ja tarjoamiaan palveluja. .

Lisäksi Aprillimarkkinoilla esitellään Loimaan Likka -kilpailun finalistit kello 12.

Myös lapsille on luvassa oheisohjelmaa omalla pisteellään, sillä MLL Loimaan kaupungin yhdistys ry on paikalla tekemässä kasvomaalauksia ja lisäksi lapset pääsevät kokeilemaan Suomen maatalousmuseo Saran keppihevosrataa ja puujalkoja.

Lasten puuhapiste löytyy teemakadun yhteydestä Vesikoskenkadulta.

Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin järjestämillä Aprillimarkkinoilla on pitkät perinteet, sillä markkinoita on järjestetty jo 1970-luvun alkupuolelta asti. Tapahtuma on maksuton. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti