Lounais-Häme Forssan seutu

Louna-kirjastoille avautui yhteinen verkkosivu, viikonloppuna on käyttökatko verkkopalveluissa

Kirjastojärjestelmä päivitetään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.
Forssan seudun kirjastot löytää nyt yhdestä osoitteesta louna.finna.fi. Nettisivu on viiden kunnan kirjastojen yhteinen. Kuva: Tapio Tuomela
Forssan seudun kirjastot löytää nyt yhdestä osoitteesta louna.finna.fi. Nettisivu on viiden kunnan kirjastojen yhteinen. Kuvakaappaus: Tapio Tuomela

Forssan seudun Louna-kirjastot luopuivat erillisistä kotisivuista ja kaikki tieto on nyt koottu uudistuneeseen louna.finna.fi -verkkokirjastoon. Forssan, Tammelan, Jokioisten, Humppilan ja Ypäjän Louna-kirjastoja koskeva tieto löytyy samasta osoitteesta.

Louna.finna.fi -verkkokirjastossa on enemmän tietosisältöä. Uudistuneesta verkkokirjastosta löytyy nyt tietoa muun muassa Louna-kirjastojen kokoelmista, palveluista, tapahtumista, yhteystiedoista sekä aukioloajoista.

Kaikki lainat ja varaukset pysyivät muutoksessa ennallaan ja kirjautuminen verkkokirjastoon onnistuu tutusti nykyisellä kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla.

Verkkokirjastossa voi entiseen tapaan tehdä hakuja, varata teoksia ja uusia lainoja.

Katko illasta aamuun

Kirjastojärjestelmä päivitetään ensi viikonloppuna. Päivitys aiheuttaa käyttökatkon kaikkiin kirjautumista vaativiin verkkopalveluihin. Katko kestää lauantain 26.9. klo 19 ja sunnuntain 27.9. klo 5 välisen ajan.

Käyttökatkon aikana ei voi esimerkiksi uusia tai varata aineistoa verkkokirjastossa. Myöskään e-kirjapalvelu Ellibs ei toimi.

Tammelan omatoimikirjasto suljetaan lauantaina jo kello 19. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic