Lounais-Häme

Lounea etsii senioreja palvelun kokeilijoiksi

Lounea tarjoaa toimialueellaan OMAseniori-turvapalvelua, joka pitää huolta siitä, että seniori voi asua turvallisesti kotonaan pidempään. Lounea etsii nyt ennakkoluulottomia ikäihmisiä vuoden kokeilujaksolle.

OMAseniori-palvelu on kehitetty yksin asuvien ikäihmisten turvaksi. Palveluun kuuluu kotiin kytkettävä järjestelmä, joka seuraa kodin rutiineita ja kertoo asukkaan läheisille, jos asukas saattaa tarvita apua voinnin huononemisen tai esimerkiksi kaatumisen vuoksi.

Läheiset saavat tietoa säännöllisesti järjestelmästä, jolloin voidaan kiinnittää huomiota esimerkiksi äkillisiin rutiinien muutoksiin kuten tihentyneisiin wc-käynteihin tai ruokailujen väliin jäämiseen. Palvelu reagoi myös nopeasti, jos on syytä olettaa, että asukas on esim. kaatunut tai saanut sairaskohtauksen.

OMAseniori-palvelu ei vaadi teknistä osaamista tai laitteiden käyttöä, vaan toimii automaattisesti. Se säilyttää ikäihmisen yksityisyyden, mutta antaa varmuutta ja turvaa yksin asumiseen.

Lounea etsii toimialueeltaan 2-3 senioria kokeilemaan palvelua vuoden ajan. Vuoden aikana seniorit kertovat Lounealle kokemuksistaan ja tuntemuksistaan liittyen palvelun käyttöön. Kokeiluun voi hakea täyttämällä netissä hakulomakkeen tai lähettämällä tulostetun lomakkeen Lounealle tai tuomalla sen Lounean palvelupisteeseen. Hakuaika päättyy 31.10. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti