Lounais-Häme Lounais-Häme

Lounea uudistaa kaapeli-tv:tään lokakuun lopulla – Kanavat haettava ehkä uudelleen

Ilman kanavien hakemista uudelleen ei välttämättä näe enää tv-kanavia.
Osaan kanavapaketeista tulee muutoksia uudistuksen yhteydessä. Lounea lähtettää kanavapakettiasiakkailleen kirjeen, jossa kerrotaan, miten muutokset vaikuttavat hänelle. Kuva: Esko Tuovinen
Osaan kanavapaketeista tulee muutoksia uudistuksen yhteydessä. Lounea lähtettää kanavapakettiasiakkailleen kirjeen, jossa kerrotaan, miten muutokset vaikuttavat hänelle. Kuva: Esko Tuovinen

Lounea vaihtaa kaapelisignaalin toimittajaa lokakuun lopussa. Muutoksen myötä peruskanavien tarjonta uudistuu ja kaapeliverkon asiakkaille tulee tarjolle uusia kanavapaketteja.

Lounea suosittelee television tai digiboksin kanavahaun tekemistä muutoksen jälkeen. Ilman kanavien hakemista uudelleen ei välttämättä näe enää tv-kanavia.

Lokakuun loppuun asti kaapelisignaalin Lounealle toimittaa DNA, jatkossa sen hoitaa ahvenanmaalainen Ålcom. Lounean tuotepäällikkö Perttu Paloheimo toteaa, että vaikka DNA siirtyy norjalaiseen omistukseen, voidaan jatkossakin nyt sanoa, että Lounealla on kotimainen signaalintoimittaja.

– Uudella signaalintoimittajallamme on aito kiinnostus kehittää kaapeli-tv-palveluja asiakkaidemme hyväksi, Lounean kuluttajaliiketoiminnan johtaja Ari Ringborg kertoo.

– Näemme toimittajan vaihdon aitona mahdollisuutena tuoda asiakkaillemme laadukasta tv-sisältöä tulevaisuudessakin.

 

Modernit televisiot tekevät kanavahaun omatoimisesti mutta useissa laitteissa haku pitää tehdä itse. Signaali vaihtuu 29.10. kello 4-6, jonka jälkeen kanavahaun voi tehdä.

Lounea kertoo, että samalla voi tulla muitakin muutoksia. Yhtiö lähettää kaikille kanavapakettiasiakkailleen kirjeen, jossa muutoksista kerrotaan tarkemmin.

– Suurin osa nykyisistä kanavapaketeista jatkuu ennallaan, mutta jotkin kanavapaketit muuttuvat toisenlaiselle sisällölle, Ringborg.

Ohjeet esimerkiksi kanavahaun tekemiseen uudestaan löytyy Lounean nettisivuilta www.lounea.fi/tvmuutos.

Uusimmat

Näkoislehti

2.7.2020

Fingerpori

comic