Lounais-Häme Forssan seutu

Löytöeläinten hyväksi kerätään lahjoituksia perjantaista alkaen – Tarvetta kissojen ruoalle ja tarvikkeille

Eläinten viikkoa vietetään 4.–10. lokakuuta, mutta keräys alkaa jo 2. lokakuuta.
Löytökissoille kerätään ruokaa ja tarvikkeita. Kuva: Tapio Tuomela
Löytökissoille kerätään ruokaa ja tarvikkeita. Kuva: Tapio Tuomela

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry (Jesy) ja Naisten Toimintaryhmä Ompelukerho järjestävät jo 19. kerran kansainvälisellä eläinten viikolla lahjoituskeräyksen löytöeläinten hyväksi. Perinteeksi muodostuneen keräyksen avulla on helppo auttaa alueen löytöeläimiä omien ostosten yhteydessä ostamalla ruokaa ja tarvikkeita ja jättämällä ne tarkoitukseen varattuun kaupan kärryyn. Eläinten viikkoa vietetään 4.–10. lokakuuta, mutta keräys alkaa jo perjantaina 2. lokakuuta.

Toiveena on, että kaikista halvimmat kissojen ruoat jätetään ostamatta. Kissat ovat nirsoja halpamerkkien suhteen, ja niissä on usein huonot ravintoarvot. Keräykseen toivotaan erityisesti kissojen penturuokaa ja märkäruokaa, kissanhiekkaa ja mato- ja ulkoloislääkkeitä. Koirien ruoalle ja tarvikkeille ja kissojen kuivaruoalle tai tekstiileille, kuten täkeillle ja tyynyille ei ole tällä hetkellä tarvetta.

Tänä vuonna Ompelukerhon lauantaina Forssan Prismassa olevan keräyspisteen saamat lahjoitukset menevät SLEK ry:lle, joka auttaa kissoja muun muassa Somerolla. Jokioisten Esyn saamat lahjoitukset menevät paikalliseen löytöeläinkoti Käpälämäkeen, joka huolehtii Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan, Ypäjän ja Loimaan löytöeläimistä.

Miehitetyt keräyspisteet ovat perjantaina 2.10. K-Citymarketissa klo 15–19 (Jesy) ja Prismassa klo 15–19 (Jesy), lauantaina 3.10. K-Citymarketissa klo 10–18 (Jesy) ja Prismassa klo 10–18 (Ompelukerho). Perjantaina ja lauantaina miehitetyillä keräyspisteillä on myynnissä myös yhdistysten kannatustuotteita.

Keräyskärryt ovat perjantaista sunnuntaihin 2.–4.10. S-Marketeissa Jokioisilla ja Tammelassa ja Saleissa Humppilassa ja Ypäjällä. Koko viikon ajan eli sunnuntaista lauantaihin 4.–10.10. keräyskärryt ovat Forssassa Autokeitaalla, Dogfeelgoodissa, Vorssan Lemmikkipuadissa, Mustissa ja Mirrissä, Kutomon Apteekissa K-Citymarketin kiinteistössä sekä Forssan Vanhassa Apteekissa ja Forssan Keskusapteekissa Prisma-keskuksessa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic