Lounais-Häme

Lukko yllätti vieraissa sarjakakkosen TPS:n - liigajumbo Ässät pääsi voittoputkeen

Helsinki
03.11.2018, 21:20

Urheilu-uutiset

Raumalainen Lukko järjesti jääkiekkoliigassa yllätyksen, kun se kukisti vieraissa sarjakakkosen TPS:n 3-0. Lukko oli hävinnyt viisi edellistä otteluaan peräkkäin, kun TPS:llä oli alla kuuden voiton putki.
Lukon tehominuutit osuivat avauserän loppuun. Se teki runsaassa kolmessa minuutissa kaksi maalia, kun kanadalaishyökkääjä Brandon DeFazio iski ylivoimalla 1-0 ja puolustaja Rony Ahonen 2-0.
Lukon maalivahti Oskari Setänen piti nollan 19 torjunnalla. Kanadalaishyökkääjä Justin Danforth keräsi Lukosta 1+1 pistettä.
Lappeenrannassa kotijoukkue SaiPa pelasi seuran 70-vuotisjuhlaottelun Helsingin IFK:ta vastaan. SaiPa sai lisäpotkua juhlaan, sillä kotijoukkue otti kahden peräkkäistappion jälkeen 4-2-voiton.
Kanadalaishyökkääjä Cody Kunyk teki SaiPalle 1+2 pistettä.
Tappara otti toisen voittonsa peräkkäin, kun se kukisti kotijäällään HPK:n 2-1.
Kärppien liigajohto TPS:ään kasvoi seitsemään pisteeseen. Kärpät kukisti vieraissa Sportin voittomaalikisan jälkeen 3-2.
Voitto oli Kärpille viides peräkkäin.

JYP rypee syvällä

Mikkeliläisen Jukurien myötämäki Liigassa jatkuu. Se otti neljännen peräkkäisen voiton kaatamalla itseluottamuksensa hukanneen JYPin 3-2.
Vierasjoukkue Jukureista kunnostautuivat venäläishyökkääjä Vadim Pereskokov ja puolustaja Teemu Suhonen, jotka kumpikin keräsivät 1+1 pistettä.
Jukurit on voittanut kuudesta viime ottelustaan viisi. Alamäkeä luisuva JYP sitä vastoin on hävinnyt kahdeksasta viime pelistään seitsemän ja nyt neljä putkeen.
JYP on hävinnyt syyskauden 19 liigaottelustaan yhdeksän yhdellä maalilla.
Sarjataulukossa viimeistä edellisenä olevan JYPin ero liigajumbo Ässiin oheni kolmeen pisteeseen, kun Ässät nappasi 4-2-kotivoiton KalPasta.
Ässien tehomiehenä hääri kolme maalia eli hattutempun tehnyt hyökkääjä Jarno Kärki.
Kärki teki Ässille kolme maalia myös edellisenä päivänä Ilvestä vastaan.
KalPa-voitto oli Ässille toinen peräkkäin. Se oli myös porilaisjoukkueen kauden toinen kolmen pisteen voitto varsinaisella peliajalla.
Liiga jää puolentoista viikon mittaiselle maaottelutauolle.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti